Головна Новини Зірки шоу бізнес Модель показала, який вид бікіні збільшує сідниці до розмірів, як у Кім Кардашьян
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель показала, який вид бікіні збільшує сідниці до розмірів, як у Кім Кардашьян

Бразильська модель Луана Санд назвала модель бікіні, що збільшує сідниці

24 вересня 2021, 10:10 comments1465
Поділіться публікацією:

Модель і впливова особистість Луана Санд сказала, що її надихнули такі люди, як Кім Кардашьян та модель Емілі Емілі Ратаковскі, з трендом бікіні "китовий хвіст", який візуально збільшує сідниці. Її слова наводить Daily Star.

Модель показала, який вид бікіні збільшує сідниці до розмірів, як у Кім Кардашьян

Луана Сандієн, фото з відкритих джерел

Всі ми хочемо добре виглядати в купальних костюмах біля басейну, і одна модель стверджує, що знайшла формулу, щоб найкраще виглядати в бікіні. Вона зауважила, якщо надіти трусики бікіні у формі літери "V", що нагадують хвіст кита, коли ссавець пірнає, то п'ята точка збільшується вдвічі. Луана каже, що "дивовижна" тенденція створює враження більшої попки і меншої талії.

"Мені сподобався цей тренд з тих пір, як я вперше побачила його в пості в Instagram Кім Кардашьян. Все, до чого вона доторкається, стає вірусним, і незабаром я почала бачити, як інші знаменитості, такі як Емілі Емілі Ратажковскі та Ірина Шейк, носять це", — каже манекенниця.

Модель показала, який вид бікіні збільшує сідниці до розмірів, як у Кім Кардашьян - фото 2

Луана позувала для декількох приголомшливих фотографій, щоб продемонструвати тенденцію пікантних купальних костюмів. На одному з таких знімків вона з тугою дивилася на море, коли вона позувала в крихітному білому подвійному купальнику.

Нагадаємо, 40-річна голлівудська знаменитість Кім Кардашьян звикла радувати фанатів сміливими і яскравими образами, на яких демонструє свою красу, сексуальність і впевненість в собі. Але як виявилося, кілька років тому американська зірка зіткнулася з серйозними проблемами і страждала заниженою самооцінкою. У подкасті We Are Supported By Кім Кардашьян розповіла, що в 2013 році, коли вона була вагітна первістком, вважала себе некрасивою і ненавиділа свій стан і зміни у фігурі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини