44 - не вік: Брежнєва показала фото своєї старшої сестри

Віра Брежнєва народилася 3 лютого 1982 в Дніпродзержинську (Кам'янське) в багатодітній родині

Екс-солістка групи "ВІА Гра", відома українська співачка Віра Брежнєва, недавно поміркувати про недоліки, показала рідкісний знімок своєї старшої сестри Галини Галушки, яка народилася 10 травня 1977 року.

Власне кажучи, саме дня народження Галини і був присвячений пост співачки в сторіс в Instagram.

"Сьогодні день народження моєї старшої сестрички", - написала Віра, додавши фразу про те, що "44 - не вік".

На знімку жінки зображені плаваючими в теплих водах океану - ймовірно, фото зроблено в Дубаї, де Брежнєва провела незабутні дні цієї весни. Також співачка додала для Галини побажання: "Нехай буде міцним здоров'я, і щоб ми частіше бачилися".

За день до цього співачка привітала з Днем матері та свою маму - Тамару, яку вона покатала на яхті.

Віра Брежнєва народилася 3 лютого 1982 в Дніпродзержинську (Кам'янське) в багатодітній родині. Мати співачки Тамара Галушка раніше працювала медсестрою на заводі. Батько Брежнєвої Віктор Галушка помер у 2015 році.

Нагадаємо, Віра Брежнєва представила свій новий кліп на пісню "Ти не один", який заряджає позитивом і нагадує про те, як важливо відкрити себе світові і розширювати свої межі. На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала шматочок кліпу і зазначила, що всередині кожної людини є безмежний світ, який складається з почуттів, думок, спогадів і вражень, того, що ми транслюємо назовні і того, що хотіли б зберегти в таємниці.

Новий кліп виконавиці вийшов легким, позитивним, він просякнутий символізмом і нібито занурює слухачів у внутрішній світ самої артистки, даруючи їм спокій і умиротворення.