Головна Новини Зірки персона «Ти не один»: Віра Брежнєва випустила новий кліп (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ти не один»: Віра Брежнєва випустила новий кліп (ВІДЕО)

Віра Брежнєва закликає розширювати межі і відкривати себе світу

17 березня 2021, 14:15
Поділіться публікацією:








Популярна 39-річна артистка Віра Брежнєва представила свій новий кліп на пісню "Ти не один", який заряджає позитивом і нагадує про те, як важливо відкрити себе світові та розширювати свої межі.

«Ти не один»: Віра Брежнєва випустила новий кліп (ВІДЕО)

Віра Брежнєва (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала шматочок кліпу і зазначила, що всередині кожної людини є безмежний світ, який складається з почуттів, думок, спогадів і вражень, того, що ми транслюємо назовні й того, що хотіли б зберегти в таємниці.

Новий кліп виконавиці вийшов легким, позитивним, він просякнутий символізмом і нібито занурює слухачів у внутрішній світ самої артистки, даруючи їм спокій і умиротворення.

"Знайти себе — найцінніше. Коли це трапляється — відчуваєш єднання із всесвітом", — зазначила Віра Брежнєва у своїй публікації.

Також співачка зазначила, що не потрібно боятися розширювати свої межі та відкривати світ навколо себе. Приємна музика треку заряджає енергією і надає оптимізму.

До слова, за кілька годин кліп "Ти не один", який вийшов на YouTube-каналі "Meladze Music", подивилося вже понад 100 тисяч користувачів. Багатьом нова робота української артистки сподобалася: "Віра як завжди супер", "Як це красиво! Краща пісня цієї весни!", "Ми не одні, у нас є Віра", "Пісня сподобалася, надихає", "Ну реально круто в кращих традиціях", — написали фоловери.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна артистка Віра Брежнєва опублікувала в мережі фотографію, продемонструвавши фігуру та обличчя без фотошопу. Знаменитість позувала в одному боді чорного кольору і кросівках, а публікацію підписала: "Real me".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини