MamaRika показала фігуру через тиждень після пологів

Також артистка заявила, що постійно носить спеціальну коректувальну білизну

Українська співачка MamaRika недавно розсекретила свою вагу після пологів і показала фігуру в білизні. Варто зазначити, що виглядає зірка казково. У Інстаграм артистка опублікувала пост, в якому показала два фото: за тиждень до пологів і через тиждень після. На знімку після народження сина вона позує в чорному комплекті білизни, з масивної металевим ланцюгом на шиї й із великими сережками-кільцями.

Також артистка заявила, що постійно носить спеціальну білизну для корекції. Крім цього, співачка розповіла, як вона повертається в форму після кесаревого розтину. Зірка підкреслила, що потрібно дотримуватися здорового харчування, постійно рухатися і носити післяпологовий бандаж.

"Коротше, полегшити собі життя в цей непростий період реально, а ще реально швидко влізти у свої улюблені джинси", - поділилася новоспечена мама.

Нагадаємо, 32-річна популярна артистка MamaRika поділилася з передплатниками радісною новиною — вона вперше стала матір'ю. На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала зворушливу чорно-білу фотографію з приватного пологового будинку, на якій тримає на руках сина і цілує свого чоловіка. Виконавиця не стала показувати обличчя первістка і не розсекретила його імені. "Тепер ми офіційно найщасливіші", - так підписала свою публікацію MamaRika. Шанувальники й друзі знаменитостей активно вітають їх із поповненням і бажають сім'ї всього якнайкращого: "Всіх благ вселенських новій людині й батькам", "Здоров'я малюкові й терпіння батькам", "Найкращі побажання!!! Зростайте здорові, бадьорі, щасливі", "Вітаємо!!! Щастя і здоров'я вам", - йдеться в коментарях.