Головна Новини Зірки персона Українська співачка MamaRika народила первістка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка MamaRika народила первістка (ФОТО)

Українська виконавиця MamaRika і її чоловік Сергій Середа вперше стали батьками: у пари народився син

2 серпня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

32-річна популярна артистка MamaRika поділилася з підписниками радісною новиною — вона вперше стала мамою.

Українська співачка MamaRika народила первістка (ФОТО)

MamaRika / Фото: @mamarika_official

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала зворушливу чорно-білу фотографію з приватного пологового будинку, на якій тримає на руках сина і цілує свого чоловіка. Виконавиця не стала показувати обличчя первістка і не розсекретила його ім'я.

"Тепер ми офіційно найщасливіші", — так підписала свою публікацію MamaRika.

Українська співачка MamaRika народила первістка (ФОТО) - фото 2

Шанувальники й друзі знаменитостей активно вітають їх з поповненням і бажають сім'ї всього найкращого: "Всіх благ вселенських новій людині й батькам", "Здоров'я малюкові та терпіння батькам", "Найкращі побажання !!! Зростайте здорові, бадьорі, щасливі", "Вітаємо !!! Щастя і здоров'я вам ", — йдеться в коментарі.

Відзначимо, що про вагітність української артистки MamaRika стало відомо в травні 2021 року. Дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію з кругленьким животиком, зазначивши, що скоро "Мамка офіційно стане мамою".

Нагадаємо, що в березні 2020 року українська знаменитість MamaRika таємно вийшла заміж за свого коханого Сергія Середу. Пара одружилася на острові в Таїланді. Під вінець співачка пішла в напівпрозорій мереживній сукні від іспанського бренду Tina Valerdi, яке ідеально підкреслювало її фігуру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 24-річний півзахисник англійського "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко поділився з шанувальниками радісною новиною — він став батьком. Дружина Влада Седан народила йому дочку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини