Головна Новини Зірки шоу бізнес Міка Ньютон розповіла про перенесений рак яєчників
commentss НОВИНИ Всі новини

Міка Ньютон розповіла про перенесений рак яєчників

На своїй офіційній сторінці в Інстаграм Міка Ньютон опублікувала знімок з лікарняної палати і поділилася подробицями хвороби

16 лютого 2021, 04:00
Поділіться публікацією:

Українська співачка Міка Ньютон на своїй офіційній сторінці в Інстаграм поділилася з шанувальниками своєю історією про перенесене онкозахворювання.

Міка Ньютон розповіла про перенесений рак яєчників

Міка Ньютон (фото з відкритих джерел)

Ньютон дізналася про те, що у неї рак, кілька років тому — в 2018 році. Її стан погіршився відразу після весілля — вона відчула болю в животі. Прийнявши їх за проблеми зі шлунком, співачка взялася за самолікування — почала займатися гарячою йогою:

"Це 40 градусів спеки. При моєму діагнозі це було просто ... дивом. Ну там нічого не розірвалося і цей рак не пішов по всьому тілу", — розповіла вона.

Лікарі спочатку діагностували кісту довжиною 11-12 сантиметрів, повторні аналізи показали рак яєчників.

Зірка пережила кілька операцій і тривалий період реабілітації. На цей момент вдалося перемогти захворювання, також Ньютон розповіла що може мати дітей.

Нагадаємо, 30 січня в результаті нещасного випадку в Греції загинула відома шведська співачка і музикант SOPHIE. Сумну новину повідомляє спеціалізоване британське видання metro.co.uk. Артистка померла у віці 34 років. SOPHIE відома в музичній тусовці, як Трансгендерна виконавиця і композитор. Стиль її композицій в поп-стилі називають гіперкінетичним і сюрреалістичним. Свого часу співачка співпрацювала з самої Мадонною.

Особливих деталей смерті Софі Ксеон (повне ім'я виконавиці — ред.) Не розкривають, відомо лише, що стався нещасний випадок. За повідомленням звукозаписної студії Transgressive Records, Софі хотіла поспостерігати за повним місяцем, але посковзнулася і впала. На момент загибелі виконавиця перебувала в Афінах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини