Модель Алексіна Грем показала фото топлес

Дівчина ділиться кадрами зі свого життя, починаючи фотосесіями й закінчуючи звичайними буднями

Модель Алексіна Грем не припиняє дивувати шанувальників пікантними кадрами. Ця рудоволоса красуня не дарма виявилася серед ангелів Victoria's Secret.

31-річна англійська модель Victoria's Secret Алексіна Грем активно займається не тільки зйомками, але і своїм профілем в соціальній мережі Instagram, де у неї майже багатотисячна армія передплатників. Тут дівчина ділиться кадрами зі свого життя, починаючи фотосесіями й закінчуючи звичайними буднями.


Хоча про Грем мало відомо, адже вона дуже цінує приватність, зате вона регулярно публікує пікантний контент, хизуючись розкішною фігурою. Це підтверджують і свіжі фото моделі, на яких вона позує топлес. Відзначимо, що красуня руда від природи і зовсім цього не соромиться.



Як повідомляли раніше сексуальна 50-річна супермодель Наомі Кемпбелл вперше стала матір'ю. Перше фото дитини вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм. Стать дитини супермодель поки не розкрила. На знімку зображені ніжки новонародженого немовляти в руках моделі. "Прекрасне, маленьке благословення обрало мене своєю мамою, і для мене велика честь, що ця крихітна душа з'явилася в моєму житті. У мене немає слів, щоб описати всі те життя, яким я поділюся з моїм ангелом. Ні любові більшої, ніж ця", - написала Наомі під фотографією. З поповненням в сім'ї Наомі привітали Марк Джейкобс, Ріккардо Тиші і Донателла Версаче, головний редактор британського Vogue Едвард Еннінфулл, актриси Зої Салдана і Софі Тернер, співачка Рита Ора, моделі Єва Герцигова, Хелена Крістенсен, Адут Акеч і багато інших.

Нагадаємо, шеф-кухар супермоделі Наомі Кемпбелл розповів про систему харчування знаменитості і про те, як їй вдається зберігати струнку фігуру.