Головна Новини Зірки шоу бізнес 50-річна супермодель Наомі Кемпбелл вперше стала матір'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

50-річна супермодель Наомі Кемпбелл вперше стала матір'ю

Стать дитини супермодель Наомі Кемпбелл поки не розкрила

18 травня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:

Сексуальна 50-річна супермодель Наомі Кемпбелл вперше стала матір'ю. Перше фото дитини вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм.

50-річна супермодель Наомі Кемпбелл вперше стала матір'ю

Наомі Кемпбелл (фото з відкритих джерел)

Стать дитини супермодель поки не розкрила. На знімку зображені ніжки новонародженого немовляти в руках моделі.

"Прекрасне, маленьке благословення вибрало мене своєю мамою, і для мене велика честь, що ця крихітна душа з'явилася в моєму житті. У мене немає слів, щоб описати всі те життя, яким я поділюся з моїм ангелом. Ні любові більшої, ніж ця" , — написала Наомі під фотографією.

З поповненням в сім'ї Наомі привітали Марк Джейкобс, Ріккардо Тиші і Донателла Версаче, головний редактор британського Vogue Едвард Еннінфулл, актриси Зої Салдана і Софі Тернер, співачка Рита Ора, моделі Єва Герцигова, Хелена Крістенсен, Адут Акеч і багато інших.

Як повідомляли раніше шеф-кухар супермоделі Наомі Кемпбелл розповів про систему харчування знаменитості і про те, як їй вдається зберігати струнку фігуру. За словами кулінара, манекенниця — вегетаріанка і строго обмежує себе в ряді продуктів. Так, він повідав, що "чорна пантера" не вживає молоко, глютен і ряд інших продуктів. Кемпбелл дуже любить свіжі овочі і бульйони. Наомі їсть екологічно чисту їжу з великою кількістю спецій і трав. Також кухар зазначив, що супермодель, яка часто літає літаками, на борт завжди бере свою їжу. Чи не відмовляється Наомі і від солодкого. Наприклад, час від часу вона себе балує банановим пудингом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська фотомодель Сніжана Онопко десять років терпіла побої чоловіка. За словами Онопко, чоловік підняв на неї руку на наступний день після весілля, а протягом усього спільного життя побої, зради і приниження тривали регулярно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини