Модель Лана Роудс схвилювала фанатів новими фото

Дівчина регулярно радує своїх фоловерів пікантними фото

Популярна модель і колишня порноакторка Лана Роудс схвилювала шанувальників новими фото в дуже відвертій сукні.

24-річна американська модель і колишня зірка фільмів із рейтингом 18+ Лана Роудс наразі активно працює над своєю сторінкою в соціальній мережі Інстаграм. Там за Амар Мепл (справжнє ім'я Лани) стежать майже 15 мільйонів шанувальників.

Це не дивно, адже навіть при досить короткій кар'єрі в індустрії фільмів для дорослих вона встигла зібрати власну фан-базу. Нині дівчина регулярно радує своїх фоловерів пікантними фото.


Підтвердженням тому є свіжі кадри з вечірки, для якої Лана вибрала чорну крихітну сукню з ефектними вирізами. На одному зі знімків моделі навіть довелося приховати груди смайликом.


Нагадаємо, раніше відома фітоняшка Ніколь Дентодріа розбурхала користувачів інтернету своїми фотографіями. Модель сфотографувалася повністю оголеною.

Таким чином популярна датська фітнес-модель Ніколь Дентодріа викликала справжній фурор в Instagram. Дівчина порадувала майже 10-тисячну армію шанувальників черговими відвертими знімками.

Красуня наочно продемонструвала, навіщо ходить у спортзал, без сорому повністю роздягнувшись перед фотографом. Пишні груди зірка мережі прикрила рукою. Однак сталевий прес і ідеальні форми звели з розуму шанувальників Ніколь.

Красуня завжди не соромилася блиснути своєю красою, але цього разу майстерність фотографа перевершила усі очікування - дівчина на знімках виглядає дуже природно і по-спортивному.

Раніше супермодель Кендалл Дженнер вирішила розширити лайфстайл-імперію своєї сім'ї і оголосила про запуск власного бренду текіли. Це буде перший самостійний бізнес 25-річної красуні.

Дівчина вирішила звернути свою увагу саме на виробництво алкогольних напоїв. У своєму Instagram-акаунті модель розповіла про запуск власної торгової марки текіли під назвою "818". Подробиці про це читайте в нашому матеріалі.