Могилевська уклала ризиковане парі з Луценко

Умова челенджу - скинути чотири кг ваги до 26 червня

Співачка Наталя Могилевська, яка висловила бажання позбавитися від зайвої ваги, приєдналася до челленджу, умова якого зобов'язує схуднути до 26 червня. Про це популярна фітнес-тренерка Аніта Луценко повідомила у своєму Instagram.

Умова челенджу - скинути чотири кг ваги до 26 червня.

"Ми стежимо за Наташею. У разі провалу - Наташа голиться наголо. Як думаєте, чи впорається? А ви приєднуйтесь!" - написала Аніта Луценко.

"Всього чотири? Планували, виходячи з темпів здорового схуднення або вихідних даних?", - запитала одна з передплатниць. Луценко відповіла: "Виходячи з 1 кг в тиждень. Це наш з Наташею початок. Найближча мета".

Як повідомляли раніше співачка поділилася з шанувальниками подробицями розпорядку дня та особистого життя. "У мене під час локдауну так само мало часу, але при цьому я рада, що немає тієї звичайної суєти, через яку присутній щоденний стрес, тому вирішила написати та поділитися своїм розкладом. Ви можете зробити свій день дуже позитивним, цікавим і все буде добре!", - написала Наталя Могилевська у відповідь на питання про те, чим себе зайняти під час локдауну. "Вдень - це час для роботи, у кожного вона своя. У моєму випадку це zoom-наради з управління школи @talantschool або поїздка на студію для запису пісень. Мені давним-давно не цікаві чужі думки, чужі книги й навіть фільми. Мені цікавіше всього моє власне життя і доля", - додала артистка. Нагадаємо, Наталя Могилевська з'явилася на світському заході в Києві під руку з бізнесменом Олегом Рижовим. Могилевська відкрито фліртувала з Рижовим і навіть поцілувалася на виході з будівлі.