"Може комусь не подобатись": популярний ведучий зізнався, чому не йде воювати

Популярний український ведучий відреагував на закиди, що він ухилянт та уникає призову в армію.

Український ведучий Григорій Решетник заявив, що має усі документи, щоб не йти на фронт. За його словами, він дуже багато допомагає Україні у війні проти Росії.

Відомий ведучий Григорій Решетник в інтерв’ю LIGA Life розповів, через які законні причини, він не йде в армію.

"Я багатодітний батько. Закон придуманий не Григорієм Решетником, написаний не під Григорія Решетника. Я пройшов ТЦК, ВЛК. Отримав всі документи. Все, як закон пише. Я дуже багато допомагаю", – сказав Решетник.

За словами Решетника, він не має бронювання від мобілізації і він чесно працює на українському телебаченню, однак, за словами ведучого, навіть ця інформація не є аргументом від критики в інтернеті.

"Я не заброньований за якимось принципом телевізійного характеру чи по якійсь дружній лінії. Я чесно заробляю гроші, сплачую податки. І це може комусь не подобатись", – сказав Решетник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярний в Україні гурт в повному складі мобілізували після концерту. Учасникам гурту дали повістки, а за кілька днів після проходження ВЛК вони повідомили, що вступили до лав ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про українські знаменитості, які пішли на фронт. Частина з них стали на захист Батьківщини одразу після повномасштабного нападу Росії, а деякі згодом долучились до лав ЗСУ. Серед популярних імен є люди різних напрямків творчості, від співаків та акторів до режисерів та телеведучих. Крім того, є також відомі особи, які загинули на війні захищаючи рідну країну від російської військової агресії.