Найсексуальніші чоловіки світу за 20 років: хто потрапив в цей список

Вони можуть одним поглядом завоювати серце будь-якої жінки

Американський журнал People щороку складає рейтинг найкрасивіших і найсексуальніших людей всього світу серед світових знаменитостей. Давайте дізнаємося, які зірки отримали титул найпривабливіших за останні 20 років.

Бред Пітт, 2000.

Бреду Пітту зараз 56, але його зовнішній вигляд досі підкорює і закохує в себе. У нього за плечима десятки головних ролей в культових фільмах, а також премія "Оскар" за фільм "12 років рабства".


Джонні Депп, 2003 і 2009

Цьому акторові пощастило двічі бути обличчям видання People. І абсолютно очевидною з якої причини - його харизма і ефектна зовнішність подобається і запам'ятовується багатьом людям.


Меттью Макконахі, 2005

Цей красень став відомим після виходу фільмів "Час вбивати" і "Як позбутися хлопця за 10 днів".


Метт Деймон, 2007

В цьому році актор відсвяткував своє 50-річчя. Справжню славу і популярність він отримав після виходу фільмів "Розумники Уілл Хантінг", "Врятувати рядового Райана" і "Одинадцять друзів Оушена".


Райан Рейнольдс 2010

Його ми пам'ятаємо за фільмами "Пропозиція", в сіткомі "Два хлопця, дівчина і піцерія", після яких у нього з'явилася ціла армія фанатів.


Ченнінг Татум, 2012

Актор став відомим у всьому світі після того, як вийшла комедія "Мачо і ботан".


Девід Бекхем, 2015

Репутація зразкового сім'янина не завадила йому у 2015 році потрапити на обкладинку журналу, присвоївши собі ефектний титул.


Дуейн Джонсон, 2016

Джонсон не тільки працює актором, але й у WWE (компанії, яка проводить заходи з реслінгу), виступаючи на бренді Raw. У 2019 він одружився зі своєю коханою дівчиною Лорен Хашіан.


Ідріс Ельба, 2018

Британський актор кіно найбільш відомий за фільмами "Одного разу у квітні", "Жнива", "Тор", "Прометей".


Майкл Б. Джордан, 2020

Журнал People віддав йому титул найсексуальнішого чоловіка в цьому році через його любов до аніме, шахів, риболовлі і схильності поливати піцу медом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, найсексуальніший актор цього року.