Неперевершений Кіану Рівз: вийшов дебютний трейлер бойовика "Джон Уік - 4"

Довгоочікуване продовження серії епічних бойовиків про супер-кілера на прізвисько Баба-Яга має вийти на екрани 24 березня 2023 року.

Днями на офіційному YouTube-каналі Lionsgate Movies був опублікований офіційний трейлер четвертої частини гучного бойовика "Джон Уік" з американським актором Кіану Рівзом у головній ролі. Варто зазначити, що прем'єра фільму запланована лише у кінотеатрах та в IMAX на 24 березня 2023 року.

Трейлер до четвертої частини "Джона Уіка" вийшов досить динамічним та наповненим екшеном. Нам показали як добре відомих героїв, так і нових яскравих персонажів.

За сюжетом, супер-кілер на прізвисько Баба-Яга стикається з найбільш смертоносними супротивниками, які коли-небудь стояли на його шляху. Джону належить битися з представниками таємної організації під назвою "Високий стіл". Однак ціна за його голову продовжує зростати в геометричній прогресії, а виклик йому кидає новий підступний ворог у виконанні Білла Скарсгарда, який має могутні союзи по всьому світу.

Джон готується до своєї фінальної битви і він готовий піти на все, заради отримання довгоочікуваної свободи, адже боротьба Уїка з "Високим столом" виходить на новий рівень і стає глобальною.

Судячи з трейлера, ми побачимо у фільмі чудові бойові постановки, а герої використовуватимуть не лише "класичний" набір зброї, а й сокири, катани, нунчаки та списи.

Крім Кіану Рівза в продовженні "Джона Уіка" знялися : Донні Єн, Білл Скарсгард, Лоуренс Фішберн, Хіроюкі Санада, Шамір Андерсон, Ріна Саваяма, Скотт Едкінс та багато інших зірок.

Крісло режисера знову зайняв Чад Стахелскі, який займався постановкою всіх попередніх частин франшизи. Разом із ним над створенням четвертої частини працює вся оригінальна команда, включаючи постановників бойових сцен та перестрілок.

Нагадаємо: Серія бойовиків "Джон Уік" розповідає нам історію про пригоди смертоносного кілера на прізвисько Баба-Яга, який вирішив відійти від справ, але життєві обставини змусили його знову повернутися на стежку війни, крові та вбивств.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Netflix знімуть продовження серіалу "Монстр: Історія Джеффрі Дамера" (ВІДЕО).

Читайте також: Названо ім'я найсексуальнішого чоловіка 2022 року (ФОТО).