Головна Новини Зірки шоу бізнес Опитування "Коментарів": українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами
commentss НОВИНИ Всі новини

Опитування "Коментарів": українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами

Зірки українського шоу-бізнесу розповіли нашим журналістам про приємні літні події зі свого життя, які завжди приємно згадати

27 червня 2020, 18:10 comments1660
Поділіться публікацією:

Україна разом з усім світом переживає унікальне напівкарантинне літо, наповнене своїми дивацтвами і особливостями. Хтось знаходить для себе позитивні сторони і в такій ситуації, а для когось нинішнє літо безнадійно зіпсоване як мінімум тому, що вибір місця проводження тієї ж відпустки гранично обмежений. Багатьом з нас залишається лише згадувати про славні часи, коли двері будь-якої країни були відкриті і перешкодою могло стати лише фінансове питання.

Опитування "Коментарів": українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами

Співачка Тоня Матвієнко з родиною Ніною. Фото: архів Т. Матвієнко

Власне, спогадам ми і присвятили цей матеріал, в якому українські знаменитості поділилися своїми яскравими літніми враженнями минулих років. Відповісти на запитання "Коментарів" люб'язно погодилися зірки українського шоу-бізнесу Юрій Горбунов, Ігор Кондратюк, Тоня Матвієнко, Дмитро Ступка і Євген Хмара.

Телеведучий 1+1 (Голос країни, Танці з зірками), актор, креативний продюсер Юрій Горбунов:

– У дитинстві літо запам'яталося поїздками на море з батьками на машині. Ми жили в наметі, поряд машина, натягнутий тент, їжа на свіжому повітрі. Для дітей це те, що потрібно! І це були найяскравіші враження. А після моря мене відправляли до бабусі.

В юнацькі роки я вчився в Києві, і тому влітку завжди прагнув поїхати додому, до батьків (Юрій Горбунов народився в місті Новий Розділ Львівської області, але виріс в Івано-Франківську в сім'ї вихователя дитячого садка і робочого домобудівного комбінату – прим. ред.) і провести час з ними.

Опитування ”Коментарів”: українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами - фото 2
Опитування ”Коментарів”: українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами - фото 3

У дорослому віці найяскравіші враження  від поїздок за кордон. Особисто у мене літо асоціюється з морем – сонце, пісок, пляж і якась безтурботність. Звичайно, є люди, яких приваблюють, наприклад, гори. Але для мене літо – це завжди в першу чергу море!

Правда, я не знаю, як буде в цьому році у зв'язку з нинішньою ситуацією в світі – пандемією COVID-19... Але до цього моменту було саме так.

Телеведучий, продюсер Ігор Кондратюк:

– Я, починаючи з 6-го класу, за власною ініціативою влітку працював у селі. Спочатку різноробочим, а після 8 і 9-го класів – помічником комбайнера.

Мені ця робота подобалася. Вона давала якусь маленьку самостійність від батьків навіть не в сенсі зароблених грошей, а в сенсі того, що я відчував себе дорослим. Тому що теж ходив на роботу... До того ж – не потрібно було сидіти все літо у бабусь з молодшим братом (сміється).

Опитування ”Коментарів”: українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами - фото 4

Співачка Тоня Матвієнко:

– Літо, напевно, як і для будь-кого – моя найулюбленіша пора року. Ще з часів дитинства. З того періоду можна згадати безліч цікавих і емоційних історій. Але при цьому, на тлі спогадів з торішнього відпочинку на іспанському Тенеріфе, вони всі "програють".

По-перше, це була наша перша сімейна відпустка: я, Арсен (чоловік Тоні – співак Арсен Мірзоян – прим. ред.) і наша маленька Ніна (народилася 15 січня 2016 року – прим. ред.). Для дочки це взагалі була перша закордонна поїздка. Я дуже переживала з цього приводу, особливо через те, як вона витримає перельоти. На щастя, без паніки й істерик (посміхається).

А коли вже прибули на острів – мене вражало все. Привітні іспанці, смачна їжа, природа... А ще я ніби опинилася на крок ближче до своєї мрії – побувати на Гранд-Каньйоні, в США.

Опитування ”Коментарів”: українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами - фото 5
Опитування ”Коментарів”: українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами - фото 6
Опитування ”Коментарів”: українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами - фото 7
Опитування ”Коментарів”: українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами - фото 8

В один із днів нашого відпочинку на Тенеріфе ми вирушили до підніжжя вулкану Тейде. Саме ці види мені чимось нагадали арізонський ландшафт.

В цьому році ми планували повернутися на цей чудовий острів, але, на жаль, карантин вніс свої корективи.

Артист театру і кіно Дмитро Ступка:

– Літо у мене з самого дитинства асоціюється з подорожами. Майже кожне літо я проводив в Іспанії, а в 1996 році був на Кубі.

Було класне літо, коли вдалося відвідати США і країни Європи.

У 2006-му ми подорожували з батьком (артист театру і кіно Остап Ступка – син легендарного Богдана Ступки – прим. ред.) і його дружиною: спершу у Нью-Йорк на 10 днів, потім побули тиждень в Україні, а потім рвонули на два тижні в Туреччину.

Опитування ”Коментарів”: українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами - фото 9
Опитування ”Коментарів”: українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами - фото 10

Нью-Йорк – взагалі моє улюблене місто. Був там разів п'ять. З Поліною (в 2016 році Дмитро розписався з телеведучою і моделлю Поліною Логуновою – прим. ред.) ми там провели медовий місяць. Були в культовому барі Hard Rock Cafe, в Американському музеї природної історії, займалися шопінгом. У Нью-Йорку ж я побував на концерті Мадонни, дивився мюзикл "Чикаго", виставу "Макбет".

Композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара:

– Можна з упевненістю сказати, що кожне літо – це маленьке життя.

У ранньому дитинстві я радів приходу тепла, так як воно давало можливість їздити в аеропорт, приходити кудись під злітну смугу і спостерігати за літаками (Євген народився в Києві – прим. ред.). Одного разу ми з батьком в черговий раз поїхали в аеропорт "Жуляни", щоб подивитися на літаки. Ми знайшли дірку, через яку можна було пролізти ближче до злітної смуги, пробралися туди і стали дивитися, як злітають літаки прямо перед нами. Через півгодини під'їхала пожежна машина з охороною аеропорту, яка і забрала нас в поліцейську ділянку. Там ми давали свідчення, що ми не якісь там рецидивісти.

Але є все ж таки позитивні моменти: завдяки цим "набігам" я досі можу визначити модель літака по звуку двигуна (посміхається).

Найбільш знаково для мене стало літо 2001-го року, коли я вперше вийшов на велику сцену фестивалю "Таврійські Ігри" в якості маленького запрошеного гостя з Києва виступити з легендарним французьким композитором Дідьє Маруані. Після цього мене впізнавали на вулиці, а в школі потім всі про це говорили (посміхається).

Опитування ”Коментарів”: українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами - фото 11
Опитування ”Коментарів”: українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами - фото 12
Опитування ”Коментарів”: українські зірки поділилися найкращими літніми спогадами - фото 13

Також я захоплювався астрономією і авіамоделюванням, тому кожне літо було особливим. Дуже яскраві враження залишилися від поїздок з батьками в Крим так званим "дикуном". Я б і зараз із задоволенням відправився в подібну подорож, якби була така можливість...

Зараз ми всі переживаємо "карантинне" літо – і в цьому теж треба шукати свої позитивні сторони. Я однозначно радий можливості багато часу проводити за містом, дихати свіжим повітрям і бути поряд із сім'єю (Євген одружений на співачці Дарині Ковтун, у пари двоє дітей – трирічний син Микола і дочка Віра, якій йде другий рік – прим. ред.).

Нагадаємо, відомий телеведучий і продюсер Ігорь Кондратюк в ексклюзивному інтерв'ю розповів "Коментарям", як "Караоке на Майдані" перетворилося на "Караоке на дивані", поділився думками щодо майбутнього вітчизняного шоу-бізнесу і розповів про свій дебют у продюсуванні серіалу, який вже незабаром побачать українські телеглядачі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення


Новини