Головна Новини Зірки шоу бізнес П'ять акторів, які стали відомими тільки після 40
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять акторів, які стали відомими тільки після 40

До цим акторів успіх прийшов не відразу, але вони не здалися

26 червня 2020, 20:20 comments2774
Поділіться публікацією:

Деяким зіркам пощастило отримати свої перші ролі ще в дитинстві. Але є й ті, хто чекав свого зіркового часу роками. Представляємо вам п'ять знаменитих акторів, які здобули популярність і славу в зрілому віці.

П'ять акторів, які стали відомими тільки після 40

Морган Фрімен (50 років)

Зірці фільмів "Сім" і "Втеча з Шоушенка" Моргану Фрімену акторський шлях не давався легко. Вперше він заявив про себе в 34-річному віці, а потім на кілька років зник з екранів. І тільки завдяки ролі у фільмі "Вуличний хлопець", яку Фрімен грав уже в 50-річному віці, він отримав свою першу номінацію на "Оскар" і всесвітню популярність.

Томмі Лі Джонс (47 років)

Американський актор, незважаючи на свою любов до футболу, все ж вибрав кінокар'єру. Він брав участь у багатьох театральних виставах та фільмах, але свій перший "Оскар" він отримав лише у 47-річному віці за роль Семюела Джерарда у фільмі "Утікач". Після цього, він був зарахований в лігу провідних акторів Голлівуду.

Семюел Л. Джексон (44 роки)

До 1994 року Семюел встиг взяти участь у багатьох постановках і зіграв десятки ролей. Однак волею долі все це залишалося непоміченим. Довгоочікувану славу йому принесла роль у фільмі Квентіна Тарантіно "Кримінальне чтиво". Незважаючи на те, що роль була другого плану, це не завадило акторові виявитися бути номінованим на "Оскар".

Стів Карелл (43 роки)

Актор довгий час виступав у гастролюючих трупах, пробував себе в телевізійних шоу, але справжній успіх наздогнав його, коли він зіграв у комедії "40-річний незайманий". Самому на той момент йому було 43.

П'єр Рішар (42 роки)

Незважаючи на курси та стажування у відомих людей, Рішар довгий час не міг знайти своєї ніші в кіно. Лише в 42 роки після ролі "маленької людини" актор здобув всесвітню популярність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які актриси не соромиться позувати на камеру без макіяжу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини