П'ять зірок, які проміняли Голлівуд на звичайне життя

Ці зірки насолоджуються звичайним життям

Багато хто вважає, що всесвітня слава, популярність, визнання - це те, до чого прагне кожна людина. Але далеко не всім цього хочеться. Деякі люди, які отримали шанс стати знаменитими, повернулися до колишнього життя. Одні зробили цей вибір усвідомлено, а від інших в якийсь момент відвернулася вдача. Хто ж потрапив в цей список?

Кріс Оуен

Актор прославився завдяки молодіжній комедії "Американський пиріг", де зіграв Чака Шермана. Після цього, він взяв участь ще в декількох кінопроектах, але вони не стали для нього успішними. Щоб не витрачати час даремно, Кріс Оуен пішов з кінематографа і зараз живе звичайним життям, працюючи в японському ресторані.


Фредді Принц-молодший

Актор знявся в таких відомих фільмах, як "Я знаю, що ви зробили минулого літа", "Скубі-Ду", "Це все вона", а потім зник з екранів. Куди ж? Як з'ясувалося, Фредді Принц-молодший зрозумів, що йому більше подобається озвучувати персонажів, ніж грати в кадрі. Зараз знаменитість працює на компанію відеоігор BioWare.


Джек Глісон

Найбільшу популярність 28-річному акторові принесла роль Джоффрі Баратеона в фентезі-серіалі "Гра престолів". Але коли в кінострічці його персонажа вбили, актор заявив, що не хоче більше зніматися у фільмах. За словами Джека, акторство - це не те, чим би він хотів займатися в житті. Зараз він присвячує час вивчення філософії та теології.


Керрі Хенн

Актриса, відома своєю єдиною роллю дівчинки Ньют у фільмі "Чужі". За роботу в цій кінострічці вона отримала престижну нагороду, але замість того, щоб і далі підкорювати Голлівуд, вона стала шкільним учителем.


Джонатан Беннетт

Актор знявся в декількох популярних фільмах ("Паскудне дівчисько", "Любов на острові"), а також пробував стати продюсером, але його спроби не увінчалися успіхом. Зараз Джонатан не прагне завоювати популярність і славу, він живе звичайним життям, працюючи інструктором.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які культові ролі ледь не звели з розуму акторів.