Головна Новини Зірки шоу бізнес Культові ролі, які мало не звели акторів з розуму
commentss НОВИНИ Всі новини

Культові ролі, які мало не звели акторів з розуму

Після цих ролей у деяких акторів були психологічні проблеми

15 грудня 2020, 16:05
Поділіться публікацією:

Це тільки на вигляд може здатися, що в акторській грі немає нічого складного. А насправді це величезна праця, адже деяким знаменитостям заради ролі доводиться йти на великі жертви. Представляємо добірку акторів, для яких деякі ролі стали справжнім випробуванням і не пройшли безслідно для здоров'я.

Культові ролі, які мало не звели акторів з розуму

Які ролі виявилися найскладнішими для акторів / фото: The Necessary Death of Charlie Countryman / MediaPro

Крістіан Бейл — "Машиніст" (2004)

Для цієї ролі актор скинув 30 кілограмів, і такий експеримент став справжнім стресом для його організму. Крістіан зізнався, що дуже серйозно поставився до своєї роботи й хотів відчути свого персоналу. Але подібні "жарти" з організмом привели актора до того, що він став впадати в незрозумілий стан. Наприклад, міг засипати стоячи або кілька годин без рухів сидіти та дивитися в одну точку. Колеги й члени знімальної площадки почали серйозно турбується за його як психологічний, так і фізичне здоров'я. Після фільму, Крістіану Бейлу знадобилося час, щоб повернутися до нормального життя, а пізніше він заявив, що більше б ніколи не наважився на подібний досвід.

Культові ролі, які мало не звели акторів з розуму - фото 2

Малкольм Макдауелл — "Заводний апельсин" (1971)

Британський актор Малкольм Макдауелл зіграв у фільмі малолітнього садиста. У нього була можливість імпровізувати в кадрі, і він буквально влився зі своїм персонажем. Але як виявилося, надалі це вплинуло на його життя. Актор зізнався, що після зйомок мав проблеми зі сном, у нього почалися судоми, і йому довелося звернутися за допомогою до фахівців.

Культові ролі, які мало не звели акторів з розуму - фото 3

Наталі Портман — "Чорний лебідь" (2010)

За роль у цій кінокартині Наталі Портман отримала "Оскар", але дався він їй зовсім не просто. До психологічної драми актриса почала готуватися за рік до старту зйомок. Вона по 8 годин займалася балетом, сильно схудла і почала вести усамітнений спосіб життя. В одному з інтерв'ю, актриса зізналася, що думала, що вмирає. Режисер фільму ізолював її від інших акторів, щоб вона повністю відчула моральний стан своєї героїні. Після виходу кінострічки Наталі довго не могла прийти в себе і повернутися до колишнього життя.

Культові ролі, які мало не звели акторів з розуму - фото 4

Шайа ЛаБаф — "Небезпечна ілюзія" (2013)

Американського актора, якого нещодавно звинуватили в сексуальному насильстві, давно називаю головним диваком Голлівуду. У кінострічці "Небезпечна ілюзія" він грає людину, який захоплюється галюциногенними речовинами. І щоб відчути свого персонажа і "залізти йому в голову" Шайа почав вживати заборонені препарати під час зйомок, запевняючи, що все це заради роботи. Пізніше він був помічений в скандальних вчинках і був навіть заарештований на 4 місяці. Потім голлівудський актор заявив, що пройде курс лікування залежності від наркотиків.

Культові ролі, які мало не звели акторів з розуму - фото 5

Вел Кілмер — "Дорз" (1991)

Актор зіграв у фільмі відомого американського музиканта Джима Моррісона. Мало того, що він був зовні на нього дуже схожий, так заради фільму, він почав детально вивчати його життя, копіювати поведінку, стиль одягу і звички. Незабаром актор попросив всіх називати його не Велом, а Джимом, щоб краще зрозуміти його образ. Після закінчення зйомок актор продовжив жити життям музиканта і не міг перемикнутися назад. Він сильно змінився і був змушений звернутися за психологічною допомогою.

Культові ролі, які мало не звели акторів з розуму - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, за які ролі знаменитим акторам соромно дотепер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини