Головна Новини Зірки шоу бізнес Після 14 років ефіру: у США закривають популярне телешоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Після 14 років ефіру: у США закривають популярне телешоу

Реаліті-шоу розповідало про життя сімейства Кардашьян

9 вересня 2020, 09:55 comments1122
Поділіться публікацією:

Американська зірка Кім Кардашьян, яка недавно зареєструвала новий бренд, приголомшила шанувальників новиною. На своїй сторінці Instagram знаменитість від імені всієї родини оголосила, що реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" добігає кінця.

Після 14 років ефіру: у США закривають популярне телешоу

Сімейство Кардашьян

Зірка не назвала причину, по якій було прийнято рішення закрити один з найтриваліших проєктів в історії американського реаліті-телебачення. Кардашьян лише подякувала всім шанувальникам і телеглядачам, які допомогли протриматися телешоу 14 років в ефірі та зазначила, що програма допомогла їй стати тією жінкою, якій вона є зараз.

Після 14 років ефіру: у США закривають популярне телешоу - фото 2

Відомо, що "Сімейство Кардашьян" стартувало на телеканалі E! У жовтні 2007 року, а останній сезон вийде на початку наступного року. У цьому проєкті показане особисте і професійне життя Кріс Дженнер і її шістьох дітей (одного сина і п'яти дочок). Критики негативно відгукувалися про телешоу, буквально з першої серії, але його популярність росла з кожним роком. Завдяки цьому проєкту сім'я Кардашьян прославилася на весь світ і кожен з героїв отримував неймовірний прибуток, тому розвивався самостійно, відкриваючи свої бренди, компанії та інші проєкти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Нік Джонас і Пріянка Чопра запускають своє реаліті-шоу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини