Популярна співачка оголосила про завершення кар'єри

Американська зірка заявила про кінець кар'єри після виходу останнього музичного альбому.

31-річна американська співачка Селена Гомес заявила, що невдовзі закінчить свою музичну кар’єру. За її словами причиною цього стала втома та бажання зосередитись на акторській кар’єрі.

Селена Гомес стала запрошеною зіркою у подкаст Smartless, де зізналась, що ніколи не відчувала, що музика це її покликання і вона буде в музичній індустрії працювати повний робочий день.

"Мені захочеться відпочити, тому що я втомилася", - сказала Гомес.

Співачка, яка з 2013 року випустила три студійні альбоми та отримала дві номінації на Греммі пояснила, що наступний її альбом може бути останній у музичній кар’єрі.

"Я справді відчуваю, що у мене є ще один альбом, але я, мабуть, вибрала б акторську гру", - повідомила Селена Гомес, однак не назвала точного року завершення кар'єри чи виходу музичного альбому.

Американська зірка розповіла, як випадково почала свою музичну кар’єру. Disney звернувся до неї після ролі у ситкомі "Чарівники з Вейверлі Плейс" в кінці 2000-х та запропонував заспівати кілька пісень.

"Я думала, що це буде весело, і я думала, що більше за все це буде хобі, яке мені справді сподобається. Я хотіла бути актрисою. Я ніколи не збиралася бути співачкою", - пояснила Селена Гомес та додала, що "хотіла б знайти щось, на чому б просто могла зупинитися".

Зазначимо, що Селена Гомес була залучена до таких фільмів, як "Ще одна історія про Попелюшку", "Ганна Монтана", "Діти шпигунів 3D: Кінець гри" та інші. Під час повномасштабного вторгнення Росії співачка підтримала українців пожертвою для допомоги Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про популярних зірок, яким у 2024 виповнюється 50 років.

Також "Коментарі" писали про відомого актора Пірса Броснана, якому загрожує в’язниця.