Головна Новини Зірки персона Пірсу Броснану загрожує в’язниця: що скоїв актор
commentss НОВИНИ Всі новини

Пірсу Броснану загрожує в’язниця: що скоїв актор

Американський актор через порушення федерального закону в Єллоустонському національному парку може бути ув’язнений.

31 грудня 2023, 13:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський актор Пірс Броснан, який відомий роллю Джеймса Бонда може потрапити у в'язницю на шість місяців через інцидент у Єллоустонському національному парку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання People.

Пірсу Броснану загрожує в’язниця: що скоїв актор

Пірс Броснан може потрапити у в'язницю. Фото з відкритих джерел

70-річного Броснана звинувачують у можливому порушені федерального закону 1 листопада, який полягає у забороні на "піші переміщення в усіх термальних зонах", а також у "порушенні заборонених умов і обмежень" у Єллоустонському національному парку. Справу отримав окружний суд Вайомінгу, який кваліфікував її як дрібне порушення, що загрожує ув’язненням на шість місяців.

Пірс Броснан повинен з’явитись до Єллоустонського центру правосуддя 23 січня. Наразі представники актора поки не прокоментували інцидент. Відомо, що актор перебував на території Єллоустонського національного парку у жовтні, де був задіяний у зйомках вестерну "Несвята Трійця". 

Зазначимо, що згідно із законом, в термальних зонах в районі Єллоустонського каньйону можна ходити тільки по прибережних або спеціально призначених для цього стежках.

Загалом Служба національних парків США зафіксувала щонайменше 20 смертельних випадків у Єллоустонському національному парку, які стались через "опіки, отримані після того, як особи потрапили або впали в гарячі джерела Єллоустона". Зокрема у 2016 році чоловік зійшов зі стежки, послизнувся на гравії та впав у гаряче джерело. Від отриманих опіків він загинув.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський репер Каньє Вест вибачився перед євреями на івриті.

Також "Коментарі" писали про улюблений зимовий фільм покійної британської королеви Єлизавета II, який виявився культовою стрічкою у жанрі наукової фантастики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини