Потап порадив фанатам відірватися по повній

Портап закликав запланувати собі санки, ліс, шашлик, фільм, книгу, обнімашкі, хобі

Продюсер і репер Потап запропонував численним шанувальникам якомога частіше планувати продуктивні вихідні, займаючись всім, що до душі.

Шашлики, лазня або спорт - головне - впевнений український співак, не сидіти вдома і наповнити своє життя пригодами.

"Я не живу в п'яти денної метриці, але радію закінченню робочого тижня разом з усіма, тому що у мене є класний план на вихідні - працювати і відпочивати", - каже в зверненні Потапа до шанувальників.

Відомий артист закликав запланувати собі санки, ліс, шашлик, фільм, книгу, обнімашкі, хобі.

"Виконайте це завдання з максимальним кайфом, щоб ввечері в неділю посміхнувшись сказати" це був класний і продуктивний weekend ", на всякій случай приготуйте план "В" ванна, навчання, спорт, лазня, CS, онлайн шопінг, малювання, макраме та неробство, які плани на вихідні? "- сказав Потап.

За словами артиста, будь-яка активність краще марної трати свого часу. краще відпочивати, ніж просто лежати удома.

Нагадаємо, український репер в програмі "Зе Інтерв'юер" відверто розповів, як його нова дружина спілкується з сином Андрієм від першого шлюбу. За словами виконавця, у них дуже хороші відносини і дитина поважає вибір його обраниці. Потап зізнався, що його 12-річний син намагається наслідувати його поведінку, зокрема, як ставитися до жінок. "Він бачить, що це татова дружина, яку він любить. У нього з Настею прекрасні відносини, добре спілкуються", - сказав Потап. Також репер розповів, що намагається приділяти синові максимум уваги і нічого від нього не приховує.