Головна Новини Зірки персона Потап розповів, чи знайшов його син спільну мову з Каменських
commentss НОВИНИ Всі новини

Потап розповів, чи знайшов його син спільну мову з Каменських

Потап заявив, що син з повагою ставиться до вибору його обраниці

12 грудня 2020, 21:30 comments1783
Поділіться публікацією:








Популярний артист і музичний продюсер Потап, який недавно жорстко висловився на адресу хейтерів, розповів про свого сина Андрія та зізнався, чи вдалося йому знайти спільну мову з Настею Каменських.

Потап розповів, чи знайшов його син спільну мову з Каменських

Потап і його син Андрій (фото з відкритих джерел)

Український репер в програмі "Зе Інтерв'юер" відверто розповів, як його нова дружина спілкується з сином Андрієм від першого шлюбу. За словами виконавця, у них дуже хороші стосунки й хлопчик поважає вибір його обраниці.

Потап зізнався, що його 12-річний син намагається наслідувати його поведінку, зокрема, як ставитися до жінок. "Він бачить, що це татова дружина, яку він любить. У нього з Настею прекрасні стосунки, вони добре спілкуються", — сказав Потап.

Також репер розповів, що намагається приділяти синові максимум уваги та нічого від нього не приховує. Хлопчик активно займається спортом і вже пробує себе в шоу-бізнесі. З екс-дружиною Іриною Горовий у Потапа також збереглися теплі стосунки, вони дружать і разом розвивають бізнес.

Нагадаємо, що минулого літа український артист Потап зіграв шикарне весілля зі співачкою Настею Каменських. Пара довгий час приховувала свої стосунки від громадськості, а зараз закохані насолоджуються сімейним життям і не приховує того, що дуже щасливі. Каменських розповіла, що вони з чоловіком намагаються проводити разом кожну вільну хвилину і радують один одного приємними сюрпризами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як популярний виконавець Потап бачить своє життя через 10 років. За словами репера, він хоче розвивати свій продукт не тільки на території України, а й далеко за її межами, коротко кажучи, вийти на світовий рівень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини