Головна Новини Зірки шоу бізнес Прихована невпевненість: хто з голлівудських знаменитостей не вважає себе гарним
commentss НОВИНИ Всі новини

Прихована невпевненість: хто з голлівудських знаменитостей не вважає себе гарним

Деякі з найвідоміших осіб кіноіндустрії не бачать себе такими, якими їх бачать мільйони шанувальників.

6 серпня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

Голлівуд – це світ блиску, розкоші та, звичайно ж, краси. Але навіть серед найяскравіших зірок є ті, хто не бачить себе привабливими. Ці актори та актриси, незважаючи на визнання мільйонів шанувальників, борються з невпевненістю у своїй зовнішності.

Прихована невпевненість: хто з голлівудських знаменитостей не вважає себе гарним

Топ-6 зірок Голлівуду, які вважають себе негарними

1. Марго Роббі

Австралійська актриса, яка підкорила Голлівуд ролями Харлі Квін і Шерон Тейт, зізналася в інтерв'ю, що не вважає себе "особливо привабливою". За її словами, у дитинстві її дражнили через зовнішність, і вона досі не може позбутися цих комплексів.

Прихована невпевненість: хто з голлівудських знаменитостей не вважає себе гарним - фото 2

2. Меріл Стріп

Вважаючись однією з найвидатніших актрис свого покоління, Меріл Стріп неодноразово зізнавалася, що сумнівалася у своїй зовнішності, особливо на початку кар'єри. В одному з інтерв'ю вона розповіла, що режисери часто говорили про те, що вона "недостатньо красива", щоб грати певні ролі. Стрип використовувала ці відхилення як мотивацію у розвиток своїх акторських навичок.

Прихована невпевненість: хто з голлівудських знаменитостей не вважає себе гарним - фото 3

3. Міла Куніс

Актриса, відома за ролями у фільмах "Чорний лебідь" та "Секс з дружби", зізнавалася, що в дитинстві її дражнили через великі очі і незвичайну зовнішність. Вона досі неспроможна прийняти свою зовнішність повністю.

Прихована невпевненість: хто з голлівудських знаменитостей не вважає себе гарним - фото 4

4. Райан Гослінг

Канадський актор, який підкорив серця мільйонів жінок, в інтерв'ю зізнавався, що не вважає себе красенем. За його словами, він просто звичайний хлопець, якому пощастило стати актором.

Прихована невпевненість: хто з голлівудських знаменитостей не вважає себе гарним - фото 5

5. Кіра Найтлі

Британська актриса Кіра Найтлі відома своєю роллю у фільмах про піратів Карибського моря та інші великі проекти, але незважаючи на свої успіхи, вона часто виражала невпевненість у своєму зовнішньому вигляді. Найтлі говорила про те, як громадська увага до її зовнішності та фігури чинила тиск на неї з юного віку.

Прихована невпевненість: хто з голлівудських знаменитостей не вважає себе гарним - фото 6

Історії цих зірок показують, що навіть найкрасивіші та найуспішніші люди можуть боротися з невпевненістю у своїй зовнішності. Важливо пам'ятати, що краса – це суб'єктивне поняття, і кожна людина прекрасна по-своєму. Головне – це прийняти себе таким , яким ти є, і не прагнути недосяжного ідеалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини