Ретман Рок став першим відкритим геєм на обкладинці Playboy

Рок показав фотографії та відеоролик з фотосесії для Playboy, де він позує в корсеті і колготках

23-річний філіппінський інфлюенсер Ретман Рок знявся для обкладинки Playboy в костюмі зайця. Він став першим відкритим геєм, який потрапив на обкладинку журналу. Про це повідомили на сторінці Playboy в Instagram.

"Про Бретманом Рока треба дізнатися багато", - зазначили у виданні, анонсуючи його поява на обкладинці жовтневого номера.

Рок показав фотографії та відеоролик з фотосесії для Playboy, де він позує в корсеті, колготках, взуття на підборах і в "вушках".

"Я зайчик, ага Playboy починає моторошний сезон", - написав блогер.

Також він продемонстрував фотографії в образі без корсета, але з довгими рукавичками. Вперше людина з'явилася один на обкладинці журналу в липні 2020 року. Це був пуерто-ріканський співак і репер Bad Bunny. Також на обкладинці Playboy вже з'являлися актори Езре Міллер і Пол Радд. В іншому Рок став першим відкритим геєм, який потрапив на обкладинку видання.

Нагадаємо, українська співачка MARUV знялася для обкладинки російського Playboy в образі фехтувальниці. Про це співачка повідомила в своєму Instagram. Видання з 67-річною історією відомо насамперед своїми фотографіями оголених і напівоголених моделей (Playmates). Крім цього, в журналі публікують інтерв'ю, короткі оповідання, музичні новини тощо. До весни 2020 журнал виходив в друкованому форматі. Однак в березні 2020 на офіційному сайті журналу опублікували відкриту заяву про закриття друкованої версії в США і перехід на цифровий формат. Таке рішення пояснили тим, що перехід буде відповідати тому, чого хочуть споживачі. Втім друковані версії залишать для спеціальних випусків, партнерських відносин тощо. Журнал також виходить у світ в деяких інших країнах, зокрема, в Росії.