Головна Новини Зірки шоу бізнес MARUV знялася для обкладинки російського Playboy
commentss НОВИНИ Всі новини

MARUV знялася для обкладинки російського Playboy

Видання з 67-річною історією відомо насамперед своїми фотографіями оголених і напівоголених моделей

23 вересня 2021, 05:00
Поділіться публікацією:

Українська співачка MARUV знялася для обкладинки російського Playboy в образі фехтувальниці. Про це співачка повідомила в своєму Instagram.

MARUV знялася для обкладинки російського Playboy

MARUV - фото з відкритих джерел


"Увага! Невеликий сюрприз. Марув Борисівна на обкладинці Playboy", — написала зірка з заміткою з обкладинкою Playboy Russia. Журнал був заснований американським рекламником Х'ю Хефнер і його колегами в Чикаго в 1953 році.


Видання з 67-річною історією відомо насамперед своїми фотографіями оголених і напівоголених моделей (Playmates). Крім цього, в журналі публікують інтерв'ю, короткі оповідання, музичні новини тощо. До весни 2020 журнал виходив в друкованому форматі. Однак в березні 2020 на офіційному сайті журналу опублікували відкриту заяву про закриття друкованої версії в США і перехід на цифровий формат. Таке рішення пояснили тим, що перехід буде відповідати тому, чого хочуть споживачі. Втім друковані версії залишать для спеціальних випусків, партнерських відносин тощо. Журнал також виходить у світ в деяких інших країнах, зокрема, в Росії.


Нагадаємо, Maruv любить епатувати публіку своїми відвертими нарядами і незвичайними образами, тому її рідко можна побачити без макіяжу. На своїй сторінці в Instagram Maruv опублікувала ролик, в якому продемонструвала шанувальникам, як готується до концерту. На відео знаменитість спочатку показала своє обличчя без макіяжу, а потім завдала тональний крем і зробила чорні ефектні стрілки і нафарбувала губи червоною помадою. Після цього в ролику Maruv вже постала в чорній перуці і сексуальному костюмі, що підкреслює її груди і струнку талію. Свою публікацію, яка набрала вже 27 тисяч лайків українська артистка так і підписала: "Мої збори на концерт". Шанувальникам дуже сподобався її образ, і вони відзначили, що співачка чудово виглядає і без такого макіяжу: "Дуже мила без мейк", "Ось вона, звичайна людина, без понтів", "Така красоточка", "I love you Maruv. Ти хороша "," Без косметики звичайна дівчина! "," Без гриму не впізнати! "," Без штукатурки теж дуже-дуже сексі ", — написали фоловери.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини