Сексуальна Демі Роуз, яка обожнює зніматися голою, вразила черговими сміливими фото

Демі Роуз опублікувала в Instagram нову серію спокусливих фото

Розкута модель Демі Роуз, яку ще називають британської Кардашян, не втомлюється робити все нові і нові відверті фото. Зірка мережі знову звела з розуму своїх передплатників черговими гарячими знімками.

Так, Демі Роуз опублікувала в Instagram нову серію спокусливих фото, на яких позує в крихітних бікіні, які ледь прикривають її інтимні місця, або зовсім без білизни.


Як відомо, знаменитість вже багато місяців перебуває на іспанському острові Ібіца і регулярно публікує пікантний контент. Днями 26-річна зірка приміряла кілька купальників з її нової колекції для бренду Pretty Little Thing, а також знялася оголеною, прикривши груди книгою.


А в крайній замітці Роуз виклала фото в червоному бікіні, яке складалося з декількох тоненьких смужок тканини, які чи не змогли прикрити її пишні форми.


Нагадаємо, Демі Роуз продовжує зачаровувати шанувальників своєю красою. На цей раз красуня порівняла себе з відвертою Рапунцель, адже у дівчини теж дуже красиві і довге волосся. 26-річна британська фотомодель і блогер Демі Роуз активно веде свій профіль у соціальній мережі Інстаграм, де має справжню армію шанувальників у вигляді 17 мільйонівпередплатників. Хоча красуня і не має типової для моделей фігури, але регулярно отримує компліменти щодо своїх розкішних форм. До того ж дівчину звикли порівнювати з Селеною Гомес і навіть Кім Кардашян. А пікантні кадри є "вишенькою на торті", що підтверджують і свіжі знімки моделі.

Зараз дівчина на відпочинку, тому насолоджується влітку сповна. Нещодавно Демі похвалилася ефектною фігурою в легкому прозорій сукні. Глибоке декольте, розпущене волосся і прекрасний фон - ці кадри мало кого залишили байдужим.