Головна Новини Зірки шоу бізнес «Хтива Рапунцель»: відома модель Демі Роуз приміряла прозору сукню
commentss НОВИНИ Всі новини

«Хтива Рапунцель»: відома модель Демі Роуз приміряла прозору сукню

26-річна британська фотомодель і блогер Демі Роуз активно веде свій профіль у соціальній мережі

1 серпня 2021, 17:48 comments1927
Поділіться публікацією:

Відома модель Демі Роуз продовжує зачаровувати шанувальників своєю красою. Цього разу красуня порівняла себе з відвертою Рапунцель, адже у дівчини теж дуже красиве і довге волосся.

«Хтива Рапунцель»: відома модель Демі Роуз приміряла прозору сукню

Демі Роуз (фото з відкритих джерел)

«Хтива Рапунцель»: відома модель Демі Роуз приміряла прозору сукню - фото 2

26-річна британська фотомодель і блогер Демі Роуз активно веде свій профіль у соціальній мережі Інстаграм, де має справжню армію шанувальників у вигляді 17 мільйонів підписників. Хоча красуня і не має типової для моделей фігури, але регулярно отримує компліменти щодо своїх розкішних форм. До того ж, дівчину звикли порівнювати із Селеною Гомес і навіть Кім Кардашян. А пікантні кадри є "вишенькою на торті", що підтверджують і свіжі знімки моделі.

«Хтива Рапунцель»: відома модель Демі Роуз приміряла прозору сукню - фото 3

Зараз дівчина на відпочинку, тому насолоджується літом сповна. Нещодавно Демі похвалилася ефектною фігурою в легкій прозорій сукні. Глибоке декольте, розпущене волосся і прекрасний фон — ці кадри мало кого залишили байдужим.

"Рапунцель ніколи не хотіла, щоб чоловік піднявся в башту, щоб врятувати її. Вона просто була хтивою і хотіла, щоб хтось потягнув її за волосся", — грайливо зазначила Демі.


«Хтива Рапунцель»: відома модель Демі Роуз приміряла прозору сукню - фото 4

Нагадаємо, відома фітоняшка Ніколь Дентодріа розбурхала користувачів інтернету своїми фотографіями. Так, популярна датська фітнес-модель Ніколь Дентодріа викликала справжній фурор в Instagram. Дівчина порадувала майже 10-тисячну армію шанувальників черговими відвертими знімками.

Красуня наочно продемонструвала, навіщо ходить у спортзал, без сорому повністю роздягнувшись перед фотографом. Пишні груди зірка мережі прикрила рукою. Однак сталевий прес та ідеальні форми звели з розуму підписників Ніколь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини