Шакіра розповіла, як на неї напали дикі кабани

Знаменитість не показала фото "нападників", але продемонструвала брудну сумку, яку потім вдалося знайти

Співачка Шакіра розповіла історію про те, як в парку Барселони (Іспанія) на неї напали двійко диких кабанів. Вони вирвали з її рук сумку, в якій був телефон, і втекли в ліс. Про це повідомляє ВВС. Знаменитість не показала фото "нападників", але продемонструвала брудну сумку, яку потім вдалося знайти.


"Тільки подивіться, двійко диких кабанів напали на мене в парку ... Тепер сумка ось в якому стані", - розповіла співачка.

Щоб довести, що говорить правду, вона звернулася до свого сина:


"Мілані, розкажи, як твоя мама боролася з кабаном".


Це не перший випадок, коли дикі кабани нападають на людей в Іспанії. У 2016 році таких випадків було зареєстровано майже 1,2 тисячі таких випадків.


Нагадаємо, Шакіра може опинитися за ґратами. Суд Іспанії знайшов докази того, що музикантка ховалася від податків і заборгувала 14,5 млн євро державі. Про це інформує видання Up to brain. Протягом останніх трьох років тривають судові розгляди у справі виконавиці Шакіри. Сторона звинувачення впевнена, що 44-річна співачка не виплачувала податки в Іспанії, попри наявність податкового резидентства. Під час слухання прокуратура заявила, що Шакіра перестала платити податки в Іспанії в період з 2012 по 2014 рік. Тим часом співачка заявила, що в той час вона жила на Багамах і не була мешканкою Іспанії, а лише кілька разів приїжджала в країну. Однак у відповідь на це прокуратура стверджувала, що у них є достатні підстави для того, щоб посадити зірку в тюрму за ухилення від сплати податків. Відомо, що Шакіра планує оскаржити вирок в суді Барселони. Відповідно до звітів, співачка вже виплатила Іспанському податковому агентству близько 20 мільйонів доларів. У колективі Шакіри розповіли, що виконавиця також має свідоцтво про постійне проживання на Багамах.