Головна Новини Зірки скандал Співачка Шакіра може опинитися у в'язниці: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Шакіра може опинитися у в'язниці: що сталося

Співачка заперечує свою провину

29 липня 2021, 14:33
Поділіться публікацією:

Відома колумбійська співачка і сонграйтер Шакіра може опинитися за ґратами. Суд Іспанії знайшов докази того, що музикантка ховалася від податків і заборгувала 14,5 млн євро державі. Про це інформує видання Up to brain.

Співачка Шакіра може опинитися у в'язниці: що сталося

Співачка Шакіра. Фото з відкритих джерел

Протягом останніх трьох років тривають судові розгляди у справі виконавиці Шакіри. Сторона звинувачення впевнена, що 44-річна співачка не виплачувала податки в Іспанії, попри наявність податкового резидентства.

Під час слухання прокуратура заявила, що Шакіра перестала платити податки в Іспанії в період з 2012 по 2014 рік. Тим часом співачка заявила, що в той час вона жила на Багамах і не була мешканкою Іспанії, лише кілька разів приїжджала в країну. Однак у відповідь на це прокуратура стверджувала, що у них є достатні підстави для того, щоб посадити зірку в тюрму за ухилення від сплати податків.

Відомо, що Шакіра планує оскаржити вирок в суді Барселони. Відповідно до звітів, співачка вже виплатила Іспанському податковому агентству близько 20 мільйонів доларів. У колективі Шакіри розповіли, що виконавиця також має свідоцтво про постійне проживання на Багамах.

Співачка звинувачується в шести злочинах, пов'язаних із несплатою податків. Якщо її провину буде доведено, Шакірі загрожує тюремне ув'язнення.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що відомого репера і модель звинувачують у зґвалтуванні малолітньої фанатки. Його прихильниця розповіла, як потрапила в "пастку" у будинку музиканта.

Також сайт повідомляв про те, що зірка відомого комедійного фільму розкрила свою страшну таємницю. Вісім років дівчина жила немов у пеклі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини