Головна Новини Зірки шоу бізнес Шарліз Терон заперечує заручини з Шоном Пенном
commentss НОВИНИ Всі новини

Шарліз Терон заперечує заручини з Шоном Пенном

Шарліз Терон заявила, що зараз у неї немає часу на романтичні відносини

25 червня 2020, 05:45 comments1004
Поділіться публікацією:

Американська кіноактриса Шарліз Терон під час шоу Говарда Стерна заявила, що ніколи не була заручена з актором Шоном Пенном. "Ми зустрічалися, це було буквально все, що відбувалося, ми зустрічалися", – сказала Терон.

Шарліз Терон заперечує заручини з Шоном Пенном

Актриса розповіла, що для неї ті відносини багато значили, але вони тривали не довго. За її словами, вона ніколи не думала про заміжжя з актором.

Зазначимо, Шарліз Терон і Шон Пенн почали зустрічатися в 2013 році. Їх стосунки тривали до 2015 року.

Терон також зазначила, що ніколи не відчувала себе самотньою і заміжжя взагалі не є чимось пріоритетним для неї. Крім того, вона заявила, що особливо зараз у неї немає часу на романтичні стосунки.

"Мені подобається ходити на побачення, але я не знаю, чи зможу коли-небудь знову жити з кимось", – розповіла актриса.

Раніше "Коментарі" писали, що голлівудська зірка Шарліз Терон поділилася цікавою історією особистого життя. Актриса розповіла про побачення, яке розсмішило її до сліз. Нещодавно знаменитість стала гостею американського шоу, де розповіла ведучому про побачення 20-річної давнини, про яке не може забути досі. Шарліз зізналася, що спочатку вона з чоловіком повечеряла в ресторані, він підвіз її до будинку, вони почали цілуватися і все було добре. Але дивне прохання кавалера в одну секунду зіпсувала весь романтичний лад. Чоловік попросив зірку цілувати його в ніс, що дуже розсмішило її.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини