Скарлетт Йоханссон вдруге стала мамою

Про вагітність актриси стало відомо напередодні прем'єри фільму "Чорна вдова"

Популярна голлівудська актриса, зірка багатьох американських блокбастерів 36-річна Скарлетт Йоханссон вдруге стала мамою. Зірка фільму "Чорна вдова" народила сина. Новина про поповнення в родині повідомив в Instagram батько малюка, комік і сценарист Колін Жост.

"Так, так, у нас є дитина. Його звуть Космо і ми дуже любимо його", - написав чоловік Йоханссон.

Варто зазначити, що про вагітність актриси стало відомо напередодні прем'єри фільму "Чорна вдова" в липні. Але зірка відмовлялася коментувати новини про своє цікаве положення. Буквально напередодні пологів Колін Жост підтвердив, що в родині дійсно очікується поповнення.

Нагадаємо, Скарлетт Йоханссон подала судовий позов проти американської кінокомпанії Disney. Згідно з інформацією CNN, популярна актриса звинуватила кіностудію в порушенні контракту. У позовних документах зазначено, що частина гонорару Скарлетт Йоханссон доводиться на частину виручки від касових зборів у кінотеатрах на фільм "Чорна вдова", в якому вона зіграла головну роль. Але кінокомпанія на своєму стрімінговому сервісі запустила онлайн-покази супергеройського фільму, де глядачі за перегляд платять 30 доларів. Однак виручку від прем'єрного онлайн-стрімінга актриса не отримує. У кінокомпанії Disney вже відповіли на судовий позов Скарлетт Йоханссон, зазначивши, що вважають його "необґрунтованим", оскільки студія виконала всі умови контракту.

До слова, художній фільм "Чорна вдова" вже зібрав в кінопрокаті 320 мільйонів доларів. У перший день домашнього прокату він заробив 39,5 мільйона. Кінострічка стала п'ятим найкасовішим проектом 2021 року. В основному бойовик отримав позитивні відгуки критиків, які похвалили стрічку за акторську гру (особливо, Скарлетт Йоханссон і Флоренс П'ю) і екшен-сцени.