Головна Новини Зірки персона Чому Скарлетт Йоханссон подала в суд на Disney
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Скарлетт Йоханссон подала в суд на Disney

Відома актриса Скарлетт Йоханссон подала в суд на кінокомпанію Disney через порушення контракту

30 липня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

36-річна голлівудська красуня, зірка фільмів "Месники" Скарлетт Йоханссон подала судовий позов проти американської кінокомпанії Disney.

Чому Скарлетт Йоханссон подала в суд на Disney

Скарлетт Йоханссон / Фото: instagram.com/scarlettjohanssonworld

Згідно з інформацією CNN, популярна актриса звинуватила кіностудію в порушенні контракту. У позовних документах зазначено, що частина гонорару Скарлетт Йоханссон доводиться на частину виручки від касових зборів у кінотеатрах на фільм "Чорна вдова", в якому вона зіграла головну роль. Кінокомпанія на своєму стримінговому сервісі запустила онлайн-покази супергеройського фільму, де глядачі за перегляд платять 30 доларів. Однак виручку від прем'єрного онлайн-стримінгу актриса не отримує.

У кінокомпанії Disney вже відповіли на судовий позов Скарлетт Йоханссон, зазначивши, що вважають його "необґрунтованим", оскільки студія виконала всі умови контракту.

До слова, художній фільм "Чорна вдова" вже зібрав у кінопрокаті 320 мільйонів доларів. У перший день домашнього прокату він заробив 39,5 мільйона. Кінострічка стала п'ятим найкасовішим проєктом 2021 року. Здебільшого бойовик отримав позитивні відгуки критиків, які похвалили стрічку за акторську гру (особливо, Скарлетт Йоханссон і Флоренс П'ю) та екшен-сцени.

Нагадаємо, що в мережі ходять чутки про те, що 36-річна голлівудська красуня, зірка фільмів "Чорна вдова" і "Месники" Скарлетт Йоханссон готується знову стати матір'ю. Знаменитість поки цю інформацію ніяк не коментує.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на 25-річну британську знаменитість Дуа Ліпу подали до суду через її фотографію, яку вона "без дозволу" опублікувала в соціальній мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини