Соломія Вітвіцька шокувала новиною про розлучення

Як з'ясувалося, більше року подружжя намагалося врятувати шлюб, відвідуючи сімейного психолога, проте терапія не допомогла.

Відома українська телеведуча зізналася, що вони з чоловіком розлучилися в грудні минулого року. За словами Соломії, проблеми в стосунках з режисером Владом Кочатковим, з яким вони прожили разом понад 8 років, з'явилися ще рік тому.

На початку ведуча заявила, що не буде давати коментарі щодо розпаду сімейного союзу, проте пізніше все ж дала деякі пояснення. Зокрема, вона розповіла, що рішення про розлучення було прийнято півроку назад, тому емоції від розриву вже вляглися.

Спершу сім'я намагалася врятувати шлюб, подружжя консультувалися у сімейного психолога, проте терапія не дала результатів. Провідна повідомила, що переїхала від чоловіка ще у вересні, він дбайливо допомагав перевезти речі. Вітвіцька підкреслила, що на цей час повністю відпустила чоловіка.

Нагадаємо, 29-річна популярна актриса, зірка фільмів "Нерв" і "Мі-Міллери" Емма Робертс вперше стала мамою. На світ з'явився її син, якого вони з коханим назвали Родс. За словами інсайдера, пологи знаменитості пройшли ще 27 грудня в одній з лікарень Лос-Анджелеса. Мама і немовля почувають себе добре, але актриса не поспішає ділитися з шанувальниками такою радісною новиною.

Чутки про вагітність знаменитості почали поширюватися в пресі ще в липні, але офіційно підтвердити і показати свій кругленький животик Емма зважилася тільки в кінці серпня. Батьком дитини став 35-річний актор Гаррет Гедлунд, з яким зірка "Нерва" зустрічається вже понад рік. Спочатку між ними була лише дружба, але незабаром вона переросла в любов, а тепер і в сім'ю.