Співак Віктор Павлік, який у червні став батьком вчетверте, розповів про свої заробітки і витрати

Віктор Павлік має в місяць кілька тисяч доларів із концертів, але зовсім не жирує

Колись популярний артист української естради Віктор Павлік зізнався, що зараз він не так затребуваний, як раніше. За словами Павліка, основний дохід йому приносить кілька концертів на місяць. Загалом за концерт він отримує 5 тисяч доларів, з яких він повинен заплатити музикантам гроші, а також 10% організаторам заходу. У підсумку, якщо в місяць є два концерти, то жити можна, звичайно, але на те, щоб шикувати, цих грошей не вистачить. Як передає портал "Коментарі", про це Віктор Павлік розповів в інтерв'ю "Слаva+" на YouTube.

Співак розповів, щоб розвиватися, щоб випускати нові альбоми, знімати нові кліпи цих коштів не вистачає. Просто щоб жити, вистачає на їжу, на одяг, не більше. За словами Павлика, він має свої від 5 до 7 тисяч доларів. На перший погляд, може здатися, зізнався артист, що це дуже пристойна сума, особливо, з огляду на середню зарплату в Україні, але у нього набагато більші витрати.

Віктор Павлик зізнався, що винаймає квартиру за 20 тисяч, також оплачує стоянку двох автомобілів за 5200 гривень. Павлік зауважив, що взяв новий автомобіль у кредит. Співак зазначив, що мріє разом із молодою дружиною про свій будинок, але поки що тих коштів, які є у сімейства, не вистачає для того, щоб мрія стала реальністю. У планах артиста відкрити в банку рахунок для свого малюка, який музикант хоче поповнювати, поки дитині не виповниться 18 років.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Віктор Павлік сказав, що з молодою дружиною хоче мінімум трьох дітей.