Святослав Вакарчук здивував виснажливим відпочинком в Карпатах

Вакарчук продовжує популяризувати Україну

Сезон літніх відпусток триває. Селебрітіс, зірки шоу-бізнесу також не втрачають можливості відпочити. Ось тільки деякі з зірок по-справжньому вміють дивувати. У той в той час як більшість представників українського шоу-бізнесу балує себе теплим сонечком на березі моря екс-нардеп, колишній керівник партії "Голос", музикант Святослав Вакарчук відправився подорожувати по українським Карпатам. Як інформує видання "Коментарі", фронтмен "Океану Ельзи" порадував своїх шанувальників барвистими фотографіями, які виклав у себе в Instagram.

Український музикант на власному прикладі вирішив показати, що для того, щоб провести відпустку яскраво не обов'язково їхати кудись за кордон. Україна відмінно підходить для різноманітного відпочинку. Яскравий тому приклад - відпочинок в українських Карпатах.

Вакарчук вирішив особистим прикладом показати, що подорожувати по різних населених пунктах України - це круто і вражаюче. Співак викладає фотографії в соцмережах з тих місць, де він уже побував. Цікаво, що в Карпатах Святослав Вакарчук вирішив провести виснажливий відпочинок. Він вирішив не ніжитися на сонечку біля басейну з видом на гори, а відправився в самий справжній похід, де доводиться долати важкий підйом на вершини, де тебе чекає нагорода - свіже повітря і краса українських гір.

Читайте також на порталі "Коментарі" - після 20 років разом Святослав Вакарчук розлучається з дружиною, стали відомі шокуючі подробиці. В офіційному шлюбі з Лялею Фонарьова фронтмен групи "Океан Ельзи" жив з 2015 року.