Головна Новини Зірки шоу бізнес Тарабарова взяла кредит, щоб облаштувати дитячу
commentss НОВИНИ Всі новини

Тарабарова взяла кредит, щоб облаштувати дитячу

Сім'я переїхала в заміський будинок в кінці 2020 року, а днями знаменитість показала сімейне гніздечко

12 лютого 2021, 00:21
Поділіться публікацією:

За словами артистки Світлани Тарабарової, загальний карантин і скорочення концертів негативно позначилося на сімейному бюджеті.

Тарабарова взяла кредит, щоб облаштувати дитячу

Світлана Тарабарова - фото з відкритих джерел

Після появи на світ доньки Світлана Тарабарова з чоловіком переїхали в великий приватний будинок площею 160 м. Кв в передмісті столиці. Артистка провела ведучу Катерині Осадчій екскурсію по своєму заміському будинку і показала, як живе з чоловіком і двома дітьми Іваном і Марією, йдеться в "Світському житті".

Артистка розповіла, що на те, щоб закінчити ремонт в особняку довелося взяти кілька кредитів, оскільки дохід сім'ї помітно скоротився в період пандемії. Артистка розповіла, що вибір сім'ї упав на одноповерховий будинок, оскільки сходи — зона підвищеного травматизму для дітей.

Дитячу оформили в Італійському стилі.

"Було складно вибрати малюнок, очі просто розбігаються. Але ми вирішили робити не дитячий малюнок, а пейзаж, щоб кімната не так швидко постаріла "- поділилася співачка.

Нагадаємо, українська виконавиця народила дівчинку, і в її честь написала пісню. На другий день після пологів Світлана поділилася зі своїми шанувальниками в Instagram радісною новиною. Відомо, що співачка народжувала під Києвом в пологовому будинку "Лелека", який знаходиться в Пущі-Водиці. Під своїм постом Тарабарова написала, що дуже рада появі на світ малятка. Також вона додала, що ретельно готувалася до зустрічі з нею, тому встигла записати пісню "Сонечко".

Зірка розповіла, що на цьому сюрпризи не закінчуються — вона знялася в реаліті, яке скоро зможуть побачити всі глядачі на каналі М1. Програма буде називатися "Декрет вже не секрет", а перший випуск покажуть вже 21 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини