Вєрка Сердючка, Полякова, Дорофєєва: скільки коштують корпоративи українських зірок

Вартість виступів знаменитостей сягає мільйона гривень

Новий рік не за горами, і багато хто вже починає готуватися до святкування. Деякі відзначають із розмахом, запрошуючи виступити на заході знаменитостей. Журналісти УНІАН з'ясували, скільки коштують корпоративи найпопулярніших українських артистів.

Вєрка Сердючка

Один із найзапальніших артистів української естради Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка, оцінює виступ тривалістю 45 хвилин у 25 тисяч євро (770 тисяч гривень).


Оля Полякова

Українська співачка Оля Полякова, яка також відома своєю яскравою шоу-програмою та образами, що запам'ятовуються, як і Сердючка бере за виступ на корпоративі 25 тисяч євро.

MONATIK

Журналісти зазначають, що співак Дмитро Монатик оцінює свої виступи набагато вище за інших українських знаменитостей. Його корпоратив коштує понад мільйон гривень.


Надя Дорофєєва

Співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно розпочала сольну кар'єру, залишивши популярний дует "Время и Стекло" виступить на корпоративі за 20 тисяч доларів (545 тисяч гривень).


MOZGI

Гурт MOZGI, у складі якого популярний український виконавець Олексій Потапенко (Потап) візьмуть за виступ на корпоративі таку саму суму, як і Дорофєєва. Журналісти також зазначають, що дружина лідера гурту Настя Каменських, здається, поки не готова заявити про вартість корпоративу, оскільки ціну її виступу не вдалося дізнатися.

Раніше "Коментарі" писали, що шлях до слави у багатьох голлівудських знаменитостей був досить непростим, і перш ніж досягти успіху у своїй індустрії, вони заробляли собі на життя протираючи столики в кафетерії. Які голлівудські знаменитості працювали офіціантами – читайте у матеріалі.