Ви будете здивовані: Netflix показав трейлер "Піноккіо" від Гільєрмо дель Торо (ВІДЕО)

Відома та багатьма улюблена історія набуває незвичайних візуальних втілень.

У листопаді на офіційному YouTube-каналі Netflix було опубліковано трейлер майбутнього лялькового фентезійного музичного мультфільму від режисерів Гільєрмо дель Торо та Марка Густафсона під назвою "Піноккіо" (Pinocchio).

Цей иультфільм було створено за мотивами відомої дитячої казки, яка розповідає про неймовірні пригоди дерев'яного хлопчика. Оригінальна казка має назву "Пригоди Піноккіо", а написав її італійський автор Карло Коллоді.

Варто зазначити, що ця прем'єра проходить досить "приховано" і особливо не піариться серед потенційних глядачів, хоча рейтинг очікування мультфільму зараз перевищує 90%.

Відомо, що Гільєрмо дель Торо, відомий своїми похмурими та незвичайними картинами, у цьому проекті переосмислює класичну історію про дерев'яного хлопчика, який раптово оживає. Жива лялька повинна зцілити серце різьбяра по дереву на ім'я Джеппетто , що скорботить за своєю померлою дитиною.

Мультфільм покаже глядачам "пустотливі та неслухняні пригоди Піноккіо", а також його шалену жагу знайти "своє місце в цьому світі".

Зазначається, що на думку режисерів, їх переосмислення "Піноккіо" – це історія, яку люди думають, що знають, але насправді вони помиляються.

Прем'єра має відбутися на стрімінговому сервісі Netflix 9 грудня.

Раніше "Коментарі" писали про те , що Netflix знімуть продовження серіалу "Монстр: Історія Джеффрі Дамера". Американський стрімінговий сервіс фільмів та серіалів Netflix заявив про продовження гучного серіалу під назвою "Монстр: Історія Джеффрі Дамера".

Читайте також: Кіану Рівз на висоті: вийшов дебютний трейлер бойовика "Джон Вік-4" . Довгоочікуване продовження серії епічних бойовиків про супер-кілера на прізвисько Баба-Яга має вийти на екрани 24 березня 2023 року.