Як Білик відреагувала на появу Зеленського на її концерті

Співачка Ірина Білик написала в соцмережі про візит президента на її виступ

Українська співачка Ірина Білик відреагувала на те, що до неї на концерт прийшов президент України Володимир Зеленський. Про свої враження артистка написала на своїй сторінці в Instagram і опублікувала фотографію.

На знімку, опублікованому співачкою, відображено момент, коли президент підходить до сцени з букетом квітів.

Президент України Володимир Зеленський відвідав концерт артистки в Палаці спорту. Як відомо, Ірина Білик в цьому році відзначає 30-річчя своєї артистичної діяльності.

"Я просто зачарована світлим сяючим і добрим поглядом Президента! - написала в соцмережі співачка. - Сподіваюся, що моя музика дасть йому і його команді нових сил для продуктивної роботи на благо України!"

Крім того, Ірина Білик подякувала своїм шанувальникам.

"Спасибі Всім Вам!" - йдеться в публікації.

Нагадаємо, співачка Ірина Білик приголомшила новиною про розлучення зі своїм чоловіком, продюсером і фотографом Асланом Ахмадовим. Артистка заявила, що ініціатором розриву стала саме вона і назвала причину свого рішення. За її словами, улюблений рік не приїжджав до них з сином Тебріз з Росії. При цьому, артистка назвала Аслана найкращим з усіх чоловіків в її житті, а їх любов - "космічною".

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", українська артистка Ірина Білик вперше розповіла про рідного брата Сергія, у якого психічні розлади. Білик зазначила, що раніше за Сергієм доглядала мама, але в травні минулого року її не стало і тепер чоловік живе один в квартирі. Ірина розповіла, що намагається підтримувати його і пояснює, що потрібно жити, як усі люди.