Як співачка Ріанна відреагувала на статус мільярдерки від Forbes

Ріанна дуже скромно відреагувала на свій статус мільярдерки

Минулого тижня Forbes оцінив стан Ріанни в 1,7 мільярда доларів. Це зробило її найбагатшою співачкою в світі і другий найбагатшою жінкою в шоу-бізнесі - після телеведучої Опри Уїнфрі. Як пише Billboard, вона дуже скромно відреагувала на свій статус мільярдерки. Попадання в ТОП Forbes Ріанна прокоментувала коротенькою фразою.

Що стосується стану в 1,7 мільярда доларів. Те цю суму Ріанна заробила не тільки завдяки музичній та акторській діяльності, але і в основному завдяки косметичному бренду Fenty Beauty і меншою мірою - марці білизни Savage x Fenty.

У лютому LVMH оголосив про припинення роботи над модним брендом Fenty, під яким Ріанна протягом майже двох років випускала одяг, взуття та аксесуари. Концерн продовжив підтримувати Fenty Beauty і Savage x Fenty.



Нагадаємо, ефектна американська співачка і дизайнер Ріанна вирішила підтримати ЛГБТ-спільнота пікантними знімками. Зірка опублікувала серію фото в нижній білизні власного бренду Savage x Fenty. Так, 33-річна Ріанна позувала на ліжку в чорній футболці, напівпрозорих трусиках з райдужним принтом і панчохах з райдужною гумкою. Образ доповнили численні намиста і браслети. Запеклі кадри артистка показала на своїй сторінці в Instagram.

Пізніше вона опублікувала фото, на яких постала в комплекті відвертого "веселкового" білизни на тлі пальм, спокусливо приспустив чорні шорти. А ще співачка повідомила, що некомерційний фонд Клари Лайонел - організація, яка фінансує глобальні освітні ініціативи і екстрене реагування на стихійні лиха, підтримає п'ять організацій ЛГБТК в місяць гордості.