Головна Новини Зірки шоу бізнес Ріанна завела мережу сексуальними кадрами в райдужній білизні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ріанна завела мережу сексуальними кадрами в райдужній білизні

Пізніше вона опублікувала фото, на яких постала в комплекті відвертого "веселкового" білизни на тлі пальм

3 липня 2021, 04:56
Поділіться публікацією:

Ефектна американська співачка і дизайнер Ріанна вирішила підтримати ЛГБТ-спільнота пікантними знімками. Зірка опублікувала серію фото в нижній білизні власного бренду Savage x Fenty. Так, 33-річна Ріанна позувала на ліжку в чорній футболці, напівпрозорих трусиках з райдужним принтом і панчохах з райдужною гумкою. Образ доповнили численні намиста і браслети. Запеклі кадри артистка показала на своїй сторінці в Instagram.

Ріанна завела мережу сексуальними кадрами в райдужній білизні

Ріанна (фото з відкритих джерел)

Ріанна завела мережу сексуальними кадрами в райдужній білизні - фото 2

Пізніше вона опублікувала фото, на яких постала в комплекті відвертого "веселкового" білизни на тлі пальм, спокусливо приспустив чорні шорти.

А ще співачка повідомила, що некомерційний фонд Клари Лайонел — організація, яка фінансує глобальні освітні ініціативи і екстрене реагування на стихійні лиха, підтримає п'ять організацій ЛГБТК в місяць гордості.

Ріанна завела мережу сексуальними кадрами в райдужній білизні - фото 3


Нагадаємо, особисте життя популярної виконавиці Ріанни налагодилася, і вона щаслива в нових відносинах. Американський репер A $ AP Rocky офіційно підтвердив, що вони разом і назвав її "тієї самої". 32-річний артист у своєму новому інтерв'ю зізнався, що недавно їх відносини з Ріанною перестали бути просто дружніми, а переросли в романтичні. A $ AP Rocky сказав, що йому подобається бути в відносинах, коли хтось про тебе піклуватися і хоче бути поруч. Він зазначив, що Ріанна "та сама". "Набагато краще, коли у тебе є єдина. Вона стоїть, напевно, мільйон інших", — зазначив репер A $ AP Rocky. Також виконавець заговорив про батьківство, він зазначив, що хотів би вже відчути себе в ролі батька і вважає, що добре б з нею справлявся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини