Як відреагували учасники One Direction на смерть свого друга

Після чотирирічної паузи: One Direction висловилися про смерть Ліама Пейна

16 жовтня стало відомо про смерть Ліама Пейна, одного з колишніх учасників популярної британської групи One Direction. Ця трагічна новина зворушила шанувальників по всьому світу, а його колеги по гурту опублікували спільну заяву в Instagram, вперше за кілька років зібравшись разом.

Гаррі Стайлс, Зейн Малік, Найл Хоран і Луї Томлінсон виразили глибокий смуток і співчуття, підкресливши, наскільки важливою для них була дружба з Ліамом.

Вони написали: "Ми розбиті від цієї жахливої новини. Поки що ми не можемо знайти слів, щоб описати наш біль, але час для висловлень ще настане. Зараз ми хочемо лише побути в скорботі і усвідомити втрату нашого друга, якого ми щиро любили. Спогади про Ліама залишаться з нами назавжди, а наші думки зараз з його рідними, близькими і шанувальниками, які так само, як і ми, любили його."

Особливо чуттєво висловився Луї Томлінсон, який присвятив Ліаму окремий пост у соціальних мережах, де поділився своїм болем і спогадами.

"Мені дуже важко це писати, але вчора я втратив брата. Ліам завжди був тим, на кого я рівнявся — завжди веселий, добрий і позитивний. Я вперше зустрів його, коли йому було 16, а мені 18. Я відчуваю себе щасливим, що ти був частиною мого життя, але неймовірно важко прощатися. Хотів би сказати тобі ще раз, як сильно я тебе любив. Спочивай з миром, Ліам."

Читайте також на поратлі “Коментарі” - Ліам Пейн, колишній учасник популярного гурту One Direction, трагічно загинув у віці 31 року після падіння з балкона третього поверху готелю в Буенос-Айресі. Поліція підозрює, що інцидент міг статися через те, що співак був під впливом наркотиків або алкоголю.