"Заробляв в чотири рази більше": хто скільки заробляє в сім'ях українських зірок

Як відомі українці розподіляють сімейний бюджет

Гроші - це завжди цікава тема, яка хвилює багатьох, а чужі гроші - справа не менш цікава. Тому ведучі в програмі "Зірковий шлях" вирішили з'ясувати, який насправді дохід в сім'ях українських зірок. Про це пише видання segodnya.

Довгонога білявка Оля Полякова не бачить жодної проблеми, якщо коханий заробляє менше неї. У своїх інтерв'ю знаменитість каже, що вже не перший рік забезпечує свою сім'ю, тому що економічна криза сильно позначилася на бізнесі чоловіка.


Популярний ведучий Анатолій Анатоліч сказав, що кожен місяць приносить додому не менше 100 тисяч гривень. Він вважає, цієї суми повинно вистачати, щоб комфортно жити та не відмовляти собі у своїх бажаннях.


А ось зірковий тандем Олександра Стоянова та Катерини Кухар заявив, що на цей момент важко сказати, хто з них заробляє більше. Якщо до карантину основним добувачем був Олександр, то зараз все могло змінитися.


Наречена Володимира Остапчука дотримується думки, що основним доходом в сім'ї повинен займатися чоловік. Саме тому в їх парі так і відбувається, говорить Христина Горняк.


Хореограф Олена Шоптенко теж впевнена, що чоловік повинен матеріально забезпечувати свою сім'ю. Але якщо ж жінка хоче сама реалізовуватися і заробляти, то в цьому немає нічого поганого.


Влад Яма прихильник ідеї, що чоловік повинен заробляти мінімум в 4 рази більше дружини, тоді він буде відчувати себе впевнено.

"Мій добрий знайомий сказав, що для того, щоб чоловік відчував себе комфортно, треба щоб він заробляв хоча б в чотири рази більше, ніж його дружина. І я думаю, що це в принципі правильно", - каже хореограф.
Нагадаємо, українські зірки - про українське кіно: нове опитування видання "Коментарі".