Зірки кіно, які були стриптизерами, перш ніж стати відомими

Є багато акторів, які грали на екрані стриптизерів, однак деякі голлівудські зірки починали свою кар’єру зі справжнього роздягання на публіку.

Акторам доводиться докласти чимало зусиль, щоб звести кінці з кінцями, перш ніж вони досягнуть великого успіху. Навіть деякі з найвідоміших зірок колись мали звичайну роботу з мінімальною зарплатою. Проте були й ті, хто не міг впоратися з відносно невеликими грошима звичайних працівників, тому вони пробували роздягатись на публіку.

Портал "Коментарі" підготував добірку голлівудських акторів, які на початку кар’єри починали як стриптизери.

Кріс Пратт


Зірка серіалу "Парки та зони відпочинку", серії фільмів "Вартові галактики" та "Світ Юрського періоду" Кріс Пратт, безумовно, досяг успіху в Голлівуді. Однак, актор починав свою кар’єру, як стриптизер. У 18-річному віці Кріс почав роздягатись для днів народжень та дівич-вечорів. За словами Пратта, йому "подобалося завжди бути оголеним", тому він думав, що це легко допоможе йому заробити. Однак на роботі Пратт отримував не більше 40 доларів за виступ, а після невдалого прослуховування у стриптиз-клуб він завершив свою нетривалу кар’єру стриптизера.

Хав'єр Бардем


У період, коли Хав'єр Бардем починав акторську та потребував грошей, він спробував себе у стриптизі. В одному з барів він жартівливо станцював стриптиз, його помітили власники закладу і запропонували йому роботу. Однак Бардем у роздяганні виявився настільки поганий, що його звільнили вже наступного дня.

Марк Консуелос


Про таємне життя стриптизера зірки підліткової драми "Рівердейл" Марка Консуелоса розповіла його дружина Келлі Ріпа. В інтерв’ю Vanity Fair повідомила, що після закінчення коледжу Марк намагався пробитись у шоубізнес і познайомився з групою стриптизерів з якою деякий час їздив та роздягався.

Ченнінг Татум


Ченнінга Татума обрали головною зіркою фільму "Супер Майк" не лише через мускулисте тіло, але й його великий досвід у стриптизі. 19-річний Татум потрапив у світ професійного стриптизу після того, як кинув Університет Південної Флориди. Наприкінці 90-х він відвідав навіть кілька стриптиз-конференцій, але ця робота ніколи не була такою прибутковою, як його діяльність у кіно. В інтерв’ю The Hollywood Reporter Ченнінг Татум розповів, що "у гарну ніч я заробляв 150 доларів. У погану ніч - 70 доларів - іноді навіть 50".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про відомих акторів, які знімались у фільмах для дорослих.

Також "Коментарі" писали про колишнього футболіста, який став зіркою порно.