Головна Новини Зірки шоу бізнес Відомі актори, які почали свою кар’єру з фільмів для дорослих
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомі актори, які почали свою кар’єру з фільмів для дорослих

На початку кар'єри деякі актори в пошуках грошей вирішили спробувати себе у порно. З часом вони стали відомими зірками та перестали зніматись у фільмах для дорослих.

25 червня 2023, 16:00 comments4739
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Не кожен актор Голлівуду може отримати роль у вдалому, комерційно успішному фільмі на початку кар’єри, тому деякі з них шукають інші можливості. Портал "Коментарі" підгодував добірку з п’ятьма зірками кіно, котрі раніше знімалися у фільмах для дорослих. 

Відомі актори, які почали свою кар’єру з фільмів для дорослих

Актори, які знімались у порнофільмах

Деякі актори соромляться за свої ролі у порнофільмах, інші ж вважають, що це була звичайна робота. Проте більшість сходиться на думці, що це були тимчасові ролі на початку їх кар’єри.

Сильвестр Сталлоне

Відомі актори, які почали свою кар’єру з фільмів для дорослих - фото 2

На початку своєї кар’єри Сталлоне мав значні фінансові труднощі та деякий час був бездомним. У 1970 році він знявся у фільмі для дорослих за який отримав 200 доларів. Сам актор стверджує, що в той час міг когось пограбувати, але вирішив працювати, і заробив свої гроші у порнофільмі. Проривом для Сталлоне став фільм "Роккі" 1976 року, який приніс йому світову славу.

Джекі Чан

Відомі актори, які почали свою кар’єру з фільмів для дорослих - фото 3

На початку 1970 років Джекі Чан працював на екрані з легендарним Брюсом Лі, однак згодом йому було важко знайти роботу. В 1975 році він знявся у легкому консервативному порнофільмі, де зіграв роль рикші, який спокушає дівчину. Джекі Чан не соромиться цього, адже взявся за роль через брак грошей. Це єдина постановка Джекі Чана, у які немає сцени бійки.

Саймон Рекс

Відомі актори, які почали свою кар’єру з фільмів для дорослих - фото 4

У 19 років Саймон Рекс відгукнувся на оголошення фотографа, який знімав оголені фотографії для однієї американської порнокомпанії. Через рік Рекс почав зніматись у фільмах тієї ж агенції. Як розповідав сам Саймон Рекс він потребував грошей на їжу та оренду житла для себе та його тодішньої дівчини, що мала дворічного сина. У 1994 році актора помітили представники моди, а згодом він отримав роль у популярному серіалі "Рятувальники Малібу", також Саймон Рекс знімав у серії фільмів "Дуже страшне кіно".

Метт Леблан

Відомі актори, які почали свою кар’єру з фільмів для дорослих - фото 5

До того, як отримати роль Джої у легендарному серіалі "Друзі", Метт Леблан знявся в еротичному серіалі "Щоденники червоної туфельки". В одному з епізодів головна героїня не може вирішити, хто їй більше подобається, багатий бізнесмен, чи бідний кур’єр, якого і зіграв Метт Леблан.

Девід Духовни

Відомі актори, які почали свою кар’єру з фільмів для дорослих - фото 6

Зірка "Секретних матеріалів", Девід Духовни теж знімався у "Щоденниках червоної туфельки". Він зіграв чоловіка, що втратив дружину та подав оголошення в газету, де хоче познайомитись з іншими жінками та почути від них історії кохання та пристрасті. Також Духовни знявся в серіалі "Секс і Каліфорнія", де тема сексу була однією з найважливіших частин сюжету.У 2008 році актор добровільно потрапив у наркологічну клініку, де проходив лікування від пристрасті до сексу та порнографічних сайтів.

Раніше портал "Коментарі" писав про колишнього футболіста, який став популярною зіркою фільмів для дорослих.

Також "Коментарі" писали, що чемпіонка світу з боксу пообіцяла показати груди за однієї умови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини