Звичка одружуватися: які зірки були у шлюбі більше 4 разів

Опубліковано список світових знаменитостей, які відзначилися своїми бурхливими романами та кількістю шлюбів

Не всім з першого разу виходить зустріти свою другу половинку, тому багато людей укладають шлюб по кілька разів. Однак є світові знаменитості, які особливо відзначилися в цьому плані.

Елізабет Тейлор

Англо-американська актриса, яку називали "Королевою Голлівуду" була одружена вісім разів, причому двічі - за одним і тим самим чоловіком. Перший раз Елізабет Тейлор вирушила під вінець у 18 років, а останній її шлюб розпався у 64 роки.


Ларрі Кінг

Американський тележурналіст та ведучий також став рекордсменом за кількістю шлюбів. Їх у Ларрі Кінга було вісім — з однієї зі своїх обраниць він був одружений двічі. Вперше він зіграв весілля у 19-річному віці, його дружиною стало шкільне кохання. А ось останній шлюб уклав 1997 року з акторкою Шон Кінг, з якою прожив 22 роки.


Біллі Боб Торнтон

Голлівудський актор та режисер Біллі Боб Торнтон може похвалитися шістьма шлюбами. Однією з його дружин стала зірка "Малефісенти" Анджеліна Джолі, яка молодша за актора на 20 років. Вперше він одружився у 23 роки. Зараз Біллі Бобу Торнтону 57 років, і він живе зі своєю шостою дружиною Коні Англанд.


Памела Андерсон

Секс-символ 90-х і нульових Памела Андерсон мала шістьох чоловіків. Вперше вона пішла під вінець у 28 років, а в січні 2021 року, 54-річна знаменитість несподівано пов'язала себе узами шлюбу вшосте. Вийшла заміж вона таємно, за свого охоронця.


Мартін Скорсезе

Американський кінорежисер та продюсер був одружений п'ять разів. Першою дружиною знаменитості стала студентка Ларейн Марі Бреннан, з якою він зв'язав себе узами шлюбу у 23-річному віці. Наразі кінорежисерові 79 років, і він з 1999 року живе зі своєю п'ятою дружиною Хелен Морріс.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про найскандальніші розлучення знаменитостей у 2021 році.