Головна Новини Зірки шоу бізнес Найскандальніші розлучення знаменитостей у 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Найскандальніші розлучення знаменитостей у 2021 році

Опубліковано список українських та зарубіжних знаменитостей, які розлучилися цього року

29 грудня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

У 2021 році багато українських та світових знаменитостей розлучилися. Хтось зробив це тихо, без публічних заяв, а хтось не приховував зміни в особистому житті. Згадуємо найгучніші розставання зірок.

Найскандальніші розлучення знаменитостей у 2021 році

Хто зі знаменитостей розлучився у 2021 році (фото з відкритих джерел)

Дзідзьо та SLAVIA

Наприкінці березня 2021 року український виконавець Дзідзьо зізнався, що розлучається зі своєю дружиною SLAVIA і зазначив, що вони вже 9 місяців не живуть разом через образи та розбіжності. Дружина артиста також не мовчала і розповіла, що довгий час була в "тіні свого коханого" і коли захотіла побудувати кар'єру в шоубізнесі, він її не підтримав. Але при цьому, подружжя змогло зберегти дружні стосунки й попри розлучення, намагаються підтримувати одне одного.

Позитив та Анна Андрійчук

Цього року розлучилася ще одна пара українського шоубізнесу – Позитив та Анна Андрійчук, які були разом 13 років. Публічно про розрив у соціальній мережі Instagram заявила дизайнер, зазначивши, що її чоловік ставив кар'єру завжди на перший план, що й спричинило розлучення.

Андре Тан та Аліна Харечко

У травні стало відомо про розлучення українського дизайнера Андре Тана та його дружини. Він зазначив, що шлюб розпався через постійні суперечки, побутові конфлікти та суперечки з приводу бізнесу Аліни Харечко. За словами Андре Тана, розрив із коханою дався йому дуже тяжко.

Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес

Чутки про проблеми у стосунках Джей Ло та баскетболіста Алекса Родрігеса почали з'являтися ще у лютому 2021 року, але офіційно актриса оголосила про розлучення у квітні. Ініціатором стала Лопес, але докладніших причин такого рішення розкривати не стала.

Джіджі Хадід і Зейн Малік

Зовсім недавно знаменитості вперше стали батьками, тому новина про розрив Джіджі та Зейна стала повною несподіванкою. Кажуть, що модель вирішила розлучитися з виконавцем через те, що він образив її матір. Чоловік не давав тещі бачитися з онукою, коли вона приїхала до них без попередження.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка ознака вказує на майбутнє розлучення у стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини