Головна Новини Зірки шоу бізнес Брітні Спірс оголилася перед камерою, в мережі не вірять, що це вона
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс оголилася перед камерою, в мережі не вірять, що це вона

Шанувальники уважно стежать за новинами про Брітні Спірс

9 липня 2021, 05:33 comments1207
Поділіться публікацією:

Американська співачка Брітні Спірс опублікувала в Instagram Селфі, зроблене у ванній. 39-річна поп-зірка позувала оголеною, повернувшись спиною до камери.

Брітні Спірс оголилася перед камерою, в мережі не вірять, що це вона

Брітні Спірс (фото з відкритих джерел)

Шанувальники уважно стежать за новинами про Брітні Спірс після її шокуючих зізнань у суді, що її накачували літієм і забороняли вагітніти. Після нової публікації співачки в Instagram передплатники припустили, що на знімку може бути зовсім не Брітні.

По-перше, відсутні дві її татуювання, по-друге — талія надто вже тонка. На це інші фанати Спірс відповіли, що татуювання вона могла видалити. А постать — відредагувати в фотошопі.

Тим часом з'явилася інформація про те, що 39-річна Брітні, яка вже давно не записувала нову музику, готується остаточно завершити свою музичну кар'єру.

Нагадаємо, зірка хоче офіційно піти зі сцени, а її менеджер вже шукає іншу роботу. Відповідний лист до батька виконавиці, а також до судді, яка веде її справу про опіку, написав менеджер Брітні Ларрі Рудольф, повідомляє видання Variety.

Ларрі Рудольф повідомив, що вирішив звільнитися, коли дізнався про те, що співачка йде зі сцени. Останні кілька років менеджер не займався справами співачки, тому що вона перебувала в тривалій відпустці. Тепер він переконаний, що Брітні його послуги більше не потрібні. Рудольф зазначив, що він не має відношення до історії з опікою над виконавицею. "Я завжди буду неймовірно гордий за те, чого ми досягли за 25 років спільної роботи. Я бажаю Брітні щастя на світі і здоров'я. Якщо я коли-небудь знову знадоблюся їй, то обов'язково буду поруч з нею, як і завжди", — повідомив він у своєму листі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

viktor turchanikov

9 липня 2021, 04:57

Это Сергей Зверев.


Новини