Головна Новини Зірки персона Брітні Спірс вирішила назавжди залишити шоу-бізнес: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс вирішила назавжди залишити шоу-бізнес: що про це відомо

Співачку, попри її проблеми з психікою, змушував виступати батько

6 липня 2021, 18:01
Поділіться публікацією:

Співачка, яка вже довгий час намагається змінити своє життя, позбувшись опіки батька, вирішила припинити свою кар'єру. Зірка хоче офіційно піти зі сцени, а її менеджер вже шукає іншу роботу. Відповідний лист до батька виконавиці, а також до судді, яка веде її справу про опіку, написав менеджер Брітні Ларрі Рудольф, повідомляє видання Variety.

 Брітні Спірс вирішила назавжди залишити шоу-бізнес: що про це відомо

Брітні Спірс (фото з відкритих джерел)

Ларрі Рудольф повідомив, що вирішив звільнитися, коли дізнався про те, що співачка йде зі сцени. Останні кілька років менеджер не займався справами співачки, тому що вона перебувала у тривалій відпустці. Тепер він переконаний, що Брітні його послуги більше не потрібні. Рудольф зазначив, що він не має відношення до історії з опікою над виконавицею.

"Я завжди буду неймовірно гордий за те, чого ми досягли за 25 років спільної роботи. Я бажаю Брітні щастя на світі і здоров'я. Якщо я коли-небудь знову знадоблюся їй, то обов'язково буду поруч з нею, як і завжди", — повідомив він у своєму листі.

Співачка поки ніяк не прокоментувала лист свого менеджера і його заяву про те, що вона йде зі сцени.
Опіка над Брітні Спірс: чого хоче домогтися співачка

Раніше співачка заявила в суді, що 13 років була "рабинею" і хоче змінити своє життя. Популярна американська поп-співачка Брітні Спірс звернулася до суду в Лос-Анджелесі з проханням припинити опікунство над нею, яке триває протягом 13 років.

Артистка виступила з емоційною промовою, в якій, зокрема, звинуватила свого батька у тому, що він жорстко контролює її життя і керує її фінансами.

Вона зізналася, що всі ці роки з нею поводилися як із рабинею і навіть не дозволяли припиняти прийом протизаплідних препаратів, щоб співачка не завагітніла знову.

Нагадаємо, що недавно видання "Коментарі" інформувало про те, що Брітні Спірс знову програла в суді. Через тиждень після гучного виступу співачки в суді, де Брітні просила звільнити її з-під опіки свого батька, каліфорнійський суд виніс рішення. Журналісти отримали відповідні документи, в яких йдеться про те, що суддя не задовольнив прохання Брітні Спірс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини