Головна Новини Зірки персона Як молодята: Джамала показала, як проводить час з чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Як молодята: Джамала показала, як проводить час з чоловіком

Для зіркової пари ця осінь проходить в рожевому кольорі

6 жовтня 2020, 14:50
Поділіться публікацією:

Українська артистка показала своїм фанатам, як проводить час з коханим чоловіком Сеітом-Бекіром. На своїй сторінці в Instagram Джамала опублікувала милі сімейні фотографії, на яких видно, наскільки ці двоє щасливі один з одним. Про це пише видання lux.

Як молодята: Джамала показала, як проводить час з чоловіком

Джамала. Фото: glavcom

Подружжя вже не перший рік разом, і виховує двох чарівних синочків. Але попри всю щоденну рутину, вони знаходять час, щоб побути лише вдвох і весело провести час.

На фото Джа разом зі своїм коханим гуляє в парку, ловлячи промінчики сонця останніх теплих днів в цьому році. Вони щиро дуріють і роблять кумедні селфі для свого сімейного архіву.

У цієї солодкої парочки точно є чому повчитися: хоча б тому, щоб так легко і радісно сприймати звичайні, здавалося б, речі. Адже такі сімейні моменти хоч і не здаються чимось надприродним, але приховують в собі справжню цінність неповторного моменту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зовсім юна Джамала показала серію архівних підліткових фото. Під знімками Джамала написала, що коли була маленькою, то дуже хотіла жити у квартирі. Однак тепер її погляди змінилися, і вона б не проти придбати власний будинок. Також вона додала, що будинок — це місце, де завжди чекають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини